Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbalaccessoires

Er zijn allerlei accessoires die gebruikt kunnen worden door voetballers. Naast een ballenpomp, sokophouders en cold packs zijn er meer voetbalaccessoires die het voetbal leuker, gemakkelijker of veiliger maken. Lees meer...

1-24 van 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke voetbalaccessoires zijn er?

Er zijn veel accessoires die op het veld te gebruiken zijn, zoals handschoenen, losse schroefnoppen en bandjes die de sokken of scheenbeschermers op hun plek houden. Maar ook vóór en ná de training of wedstrijd kun je verschillende accessoires gebruiken. Zo zijn er onder andere toilettassen voor je eigen spullen, ballenzakken om de ballen in mee te nemen en onderhoudsmiddelen die je kunt gebruiken om je voetbalschoenen te onderhouden. Wanneer er sprake is van een blessure heb je een cold pack bij de hand door deze mee te dragen in een speciale koelbox.

De koude dagen

Als je op koudere dagen het voetbalveld op gaat, is het verstandig om handschoenen en een muts of beanie te dragen. Wanneer lichaamsdelen koud zijn doet het meer pijn als de bal er tegenaan komt. Er gaat veel warmte verloren via het hoofd en de handen en op deze manier kun je dat tegengaan.

Tip

Om te zorgen dat de voetbal de juiste hardheid heeft, kun je gebruik maken van de luchtdrukmeter. voor te zorgen dat de voetbal op de goede hardheid is, is er een luchtdrukmeter. Deze geeft per sport aan hoe hard de bal moet zijn.

Toch nog vragen over de voetbalaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.