Keepersoutfit

Help jij jouw team naar de overwinning door doelpunten tegen te houden? Op het moment dat jouw team aan het aanvallen is, sta jij stil en als de tegenpartij in de aanval is ben je juist flink in beweging. Slidings, duiken, stilstaan.. Je lichaam verdient in alle omstandigheden bescherming. Een keepersoutfit biedt jou deze bescherming.

Lees meer...

Producten 1-24 van 183

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 183

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een keepersoutfit, waar bestaat dat uit?

Als keep(st)er maak je vaak gebruik van je handen en om deze te beschermen heb je goede keepershandschoenen nodig. Om de bal tegen te houden kan het zijn dat je moet duiken om bij de bal te kunnen. Een keepersshirt en keepersbroek zijn voorzien van speciale verdikkingen en paddings, waardoor je beschermd wordt tegen beurse plekken en schaafwonden.

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen vind je met of zonder fingersave. De keepershandschoenen met fingersave hebben een soort van plankje achter de vingers zitten, waardoor je vingers niet naar achteren kunnen klappen. Deze handschoenen zijn daardoor wel minder flexibel maar de kans dat je vingers dubbel klappen is veel minder groot. Keepershandschoenen zonder fingersave beschermen je vingers niet tegen dit naar achteren klappen, maar zijn daarentegen wel flexibel en bieden je meer grip en balgevoel.

Keepersbroeken

Een lange keepersbroek is zowel bij de knieën als bij de heupen voorzien van extra versteviging en paddings. Deze paddings zorgen dat de klap wordt opgevangen en dat je geen schaafwonden krijgt. Een korte keepersbroek biedt alleen bescherming aan de heupen. Verder is een keepersbroek gemaakt van materiaal dat transpiratievocht snel kan afvoeren, zodat je lichaam droog en comfortabel blijft aanvoelen.

Keepersshirts

De belangrijkste functies van een keepersshirt zijn het reguleren van de lichaamstemperatuur en het beschermen tegen schaafwonden en beurse plekken. Keepersshirts hebben beschermende paddings bij de ellenbogen, precies de plekken waar je hard op kan vallen tijdens een duik naar de bal. Daarnaast zijn de shirts gemaakt van materiaal dat ademt, wind gedeeltelijk tegenhoudt en transpiratievocht afvoert.

Tip

De specifieke eigenschappen en functies van de keepersproducten staan beschreven in de uitgebreide productomschrijvingen.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.