Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbal compressieshirts

Compressieshirts zijn strakke en zeer elastische shirts, die gemaakt zijn van een ademende stof. Compressieshirts ondersteunen de (schuine) buikspieren en de rug. Ze bevorderen op meerdere manieren de sportprestaties en verbeteren het uithoudingsvermogen. Lees meer...

1-24 van 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 111

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Functionaliteit

Een compressieshirt verbetert de bloeddoorstroming in het bovenlichaam, hierdoor krijgen de spieren sneller zuurstofrijk bloed en wordt verzuring tegengegaan.

Doordat het compressieshirt vrij strak zit, worden spiervibraties verminderd. Hierdoor hebben spieren minder te verduren en wordt de kans op overbelasting en andere blessures verkleind!

Om irritatie aan de huid te voorkomen is het compressieshirt geheel naadloos. Het shirt wordt direct op het lichaam gedragen, daardoor zouden naden en randjes kunnen gaan schuren.

Mannen en vrouwen

Omdat de compressieshirts strak om het bovenlichaam moeten zitten, is er een groot verschil tussen heren compressieshirts en dames compressieshirts. De compressieshirts voor heren zijn helemaal gevormd naar het mannelijk lichaam en hebben vaak een ronde hals. De compressieshirts voor dames hebben vrijwel altijd en V-hals en daarnaast hebben deze shirts een duidelijke taille, net zoals het vrouwelijk lichaam.

Sneller herstellen

Niet alleen tijdens, maar ook ná het sporten kun je het compressieshirt dragen. De druk die het compressieshirt uitoefent op het lichaam verbetert de bloedcirculatie en ondersteund de spieren optimaal, hierdoor wordt het herstel positief beïnvloed.

Tip

Je kunt het compressieshirt ook dragen tijdens een lange vliegreis. Het compressieshirt bevordert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat afvalstoffen uit de spieren snel worden afgevoerd, hierdoor stap je fitter uit het vliegtuig!