Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportboxers

Een sportboxer zit comfortabel en biedt eigenschappen die een gewone boxer vaak niet biedt. De boxer houdt alles op zijn plek en kruipt niet omhoog. Wij geven je graag meer informatie over sportboxers. Lees meer...

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Functie sportboxer

Het materiaal waarvan een sportboxer is gemaakt is in staat transpiratievocht snel af te voeren, waardoor je lichaam droog blijft. Meestal hebben de sportboxers platte naden of zijn ze zelfs naadloos. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en voorkomt schuring. Daarnaast zie je daardoor geen randen in je sportbroek zitten. Er zijn ook sportboxers die tevens dienen als thermoshort. De belangrijkste functie van een thermoshort is dat het je lichaamstemperatuur reguleert. Zorg voor een aansluitende pasvorm. Een te strakke boxer gaat knellen en een te wijde boxer kan wrijving en irritatie veroorzaken.

Sommige eigenschappen worden toegevoegd door middel van een speciale techniek. Het merk Odlo bijvoorbeeld past de Effect by Odlo technologie toe. Deze techniek zorgt ervoor dat nare geurtjes worden afgeremd. Het merk Craft zorgt er met de CoolMax technologie voor dat de boxer een verkoelende werking heeft.

Tip

Om de belangrijke eigenschappen te behouden van je sportboxer, is het van belang deze te wassen volgens de wasvoorschriften. Deze voorschriften staan op het label aan de binnenkant van de boxer.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.