Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbal thermokleding

Thermokleding houdt je in de winter warm en in de zomer koel. Thermokleding zorgt ervoor dat je lichaam droog blijft aanvoelen en dat de lichaamstemperatuur onder controle wordt gehouden. Deze kleding is dan ook zeer geschikt om te dragen onder je voetbalkleding. Lees meer...

1-24 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Voor alle seizoenen een goed idee!

Niet alleen in de winter komt thermokleding goed van pas, maar ook juist in de zomer kun je het aan! Een aantal merken heeft speciale thermokleding voor ’s zomers ontworpen. Zij gebruiken dunne materialen met extra ventilatie. Verkoelende thermokleding draag je strak tegen het lichaam. Transpiratievocht kan dan goed worden afgevoerd en ook de ademende eigenschappen dragen bij aan de verkoelende werking.

In de winter wil je juist je lichaam warm houden. Thermokleding voor de winter moet wat losser om het lichaam gedragen worden. Op deze manier kan er een isolerend luchtlaagje ontstaan tussen het lichaam en de thermokleding. Als de daaropvolgende laag ook wat losser zit, ontstaat er nog een isolerende luchtlaag.

Materiaal en functionaliteit

Zowel de thermokleding voor de winter als voor de zomer bestaat voor het grootste gedeelte uit polyester, dit zorgt ervoor dat het transpiratievocht snel afgevoerd wordt. Hierdoor blijf je droog en comfortabel aanvoelen! Het op temperatuur houden van het lichaam tijdens het sporten zorgt er ook voor dat je minder gevoelig bent voor blessures.

Door de elasticiteit van de thermokleding, past de kleding altijd goed om het lichaam. De thermokleding is dun en licht van gewicht, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt en voldoende bewegingsruimte biedt.

Tips

Luister altijd goed naar je lichaam! Heb je het snel warm? Draag dan geen thermoshirt of een thermoshirt met korte mouwen. Heb je het juist snel koud? Dan is het verstandig om te beginnen met het dragen van warme thermokleding als de temperatuur onder de 10°C komt.

Sporten zonder nare geurtjes? Er bestaan verschillende technologieën om zweet geurloos af te voeren, zo heeft Craft bijvoorbeeld thermokleding voorzien van de Coolmax Etreme Fresh FX technologie.