Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbal winter thermokleding

Winter thermokleding is erop gericht je lichaam warm te houden. Tijdens het voetballen produceert je lichaam warmte. Thermokleding is ontwikkeld om deze warmte vast te kunnen houden. Lees meer...

1-24 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Eigenschappen

Winter thermokleding draag je niet te strak op het lichaam. Op deze manier kan er een isolerend luchtlaagje ontstaan die de warmte vasthoudt en bijdraagt aan de regulatie van de lichaamstemperatuur. Als de daaropvolgende laag dan ook nog wat losser zit, ontstaan er zelfs twee isolerende lagen en blijf je extra warm!

Materiaal

Thermokleding wordt vaak gemaakt van polyester of Merinowol. Zowel polyester als Merinowol hebben ademende en vocht afvoerende eigenschappen, daarnaast heeft Merinowol ook nog de eigenschap dat het heel lang fris blijft ruiken! Thermokleding van Merinowol hoef je dan ook niet na iedere training te wassen, even uithangen in de frisse lucht is vaak al voldoende!

Tips

Zodra de temperatuur onder de 10C komt kun je al kiezen voor winter thermokleding. Stem je kleding dus af op de temperatuur, maar luister ook goed naar je lichaam. Misschien vind je het nog te warm voor winter thermokleding of ben je juist een echte koukleum en trek je sneller winter thermokleding aan.

Het is belangrijk om de thermokleding volgens de wasvoorschriften te wassen, zo houdt je het langst mogelijk plezier van de thermokleding.