Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbal zomer thermokleding

Ook in de zomer kun je thermokleding dragen. Deze kleding is speciaal ontworpen om het lichaam af te koelen. Als je gaat zweten, kan dit vocht de poriën verstoppen waardoor de temperatuur van het lichaam stijgt. De speciaal ontwikkelde thermokleding voert het transpiratievocht af waardoor het lichaam droog blijft en de poriën open blijven. Lees meer...

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Eigenschappen

Thermokleding is uitermate geschikt om te dragen tijdens de warmere dagen! De belangrijkste functie van zomer thermokleding is natuurlijk het afvoeren van transpiratievocht, zo kun je gemakkelijk je warmte kwijt en voorkom je oververhitting van het lichaam.

Materiaal

Zomer thermokleding wordt strak om het lichaam gedragen. Door de fijne combinatie van polyester en elastaan ervaar je toch voldoende bewegingsvrijheid. Ook beschermt thermokleding je tegen de zon, waardoor je niet snel verbrandt tijdens een potje voetbal in het zonnetje!

Tips

Zodra de temperatuur boven de 10C ligt kun je al kiezen voor zomer thermokleding. Luister goed naar je lichaam, hoe warm heb je het? Stem je kleding af op de temperatuur!

Het is belangrijk om de thermokleding volgens de wasvoorschriften te wassen, zo houdt je het langst mogelijk plezier van de thermokleding.