Scheidsrechtersoutfit

Als scheidsrechter heb je een belangrijke rol tijdens de voetbalwedstrijd. Het is aan jou om de wedstrijd in het gareel te houden en daarom is het belangrijk dat je opvalt. Als scheidsrechter draag jij andere kleding dan de spelers op het veld. Bepaalde accessoires zijn essentieel om je rol als scheidsrechter goed uit te kunnen voeren.

Lees meer...

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat heb je nodig?

De kleding die je als scheidsrechter draagt moet onderscheidend zijn ten opzichte van de voetballers. De kleuren van de kleding van de scheidsrechter zijn dan ook anders dan die van de voetballers. Een handig detail is dat de scheidsrechterskleding over meerdere zakjes beschikt, waarvan sommige met klittenband af te sluiten zijn. In deze zakjes kun je accessoires opbergen zoals gele- en rode kaarten en een fluit.

Als scheidsrechter wil je dat de kleding die je draagt comfortabel zit en dat het lichaam droog blijft. Het materiaal moet dan ook in staat zijn om transpiratievocht snel af te voeren. Er zijn een aantal accessoires die noodzakelijk zijn om de wedstrijd in goede banen te leiden. Denk hierbij aan een fluitje en een set met gele en rode kaarten.

Grensrechters ondersteunen de scheidsrechter. Met een opvallend gekleurde vlag kunnen zij de scheidsrechter vanaf de zijkant helpen door de vlag omhoog te steken bij onder andere buitenspel en overtredingen.

Tip

Bij elk product vind je een uitgebreide productomschrijving.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.