Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Boards

Met een bodyboard maak je veel plezier op het water. Bodyboarden heeft veel weg van surfen. Het verschil is dat je op een board blijft liggen en niet gaat staan. Het board is breed en vrij kort. Naast bodyboards vind je in ons assortiment ook sup boards. Lees meer...

16 Artikel(en)

16 Artikel(en)

Soorten boards

In ons assortiment vind je bodyboards en sup boards. De bodyboard zijn gemaakt om op te liggen terwijl sup board juist speciaal zijn om op te staan. Hieronder zullen wij beide boarden verder toelichten.

Bodyboards

Bodyboarden is een vorm van surfen met een verkorte plank. Het board is breed en vrij kort. Meestal lig je op het board, maar het is ook mogelijk dat je je knie achter op het board plaatst en de andere voet voor op het board zet. Een bodyboard is ook fijn om op te leunen tijdens het zwemmen of om de golven mee in te duiken.

Sup boards

Sup boards zijn gemaakt om te ‘suppen’, wat een afkorting is van ‘stand-up-paddling’. Dit houdt in dat je staand op het board over vlak water beweegt terwijl je jezelf, door middel van een paddle, vooruit duwt. De sup boards zijn verkrijgbaar in de opblaasbare en de bamboo versie.

Er zijn verschillende soorten, maten en merken boards. Hoe breder het board, hoe meer drijfvermogen. Hoe kleiner en smaller, hoe wendbaarder het board is.

Tip

Lees de uitgebreide productomschrijvingen goed door om erachter te komen welk board geschikt is voor jou.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.