Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Waterschoenen

Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe schelpen of stenen. Door waterschoenen te dragen kun je zonder na te denken het water in lopen of springen. Naast dat waterschoenen functioneel zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit. Lees meer...

1-24 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Auw…een schelp

Waterschoenen bieden je voeten bescherming. Op een kiezelstrand zijn een paar waterschoenen geen overbodige luxe, maar ook op een zandstrand kan je ze goed gebruiken. Denk maar aan het hete zand of een schelp waar je per ongeluk op gaat staan. Daarnaast loop je met waterschoenen makkelijk in en uit het water. Als je gaat kamperen kunnen waterschoenen ook goed gedragen worden als je gaat douchen of als je in een beekje loopt. Waterschoenen zorgen dat je zonder pijn over scherpe schelpen en stenen kunt lopen. Daarnaast bieden waterschoenen veel grip, waardoor je minder snel uitglijdt.

Materiaal

De meeste waterschoenen worden gemaakt van licht, waterafstotend en sneldrogend materiaal. Neopreen is een veelgebruikt materiaal bij waterschoenen. Neopreen is een zacht en soepel materiaal, dat toch voor veel stevigheid zorgt.

De meeste waterschoenen kunnen aan de achterkant vastgezet worden door middel van een aantrekkoord met stopper. De andere schoenen blijven aan je voeten zitten door middel van elastiek.

Tip

Iedere waterschoen op onze website heeft een uitgebreide productbeschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!
Slippers & Sandalen