Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Snorkels

Wil jij ook genieten van de onderwaterwereld? Geef je de voorkeur aan duiken of ga je juist liever snorkelen? Met een duikbril, snorkel en flippers kun je het water in en zelf ontdekken wat zich afspeelt onder water! Lees meer...

1-24 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De juiste uitrusting

Als je gaat snorkelen of duiken dan heb je een goede uitrusting nodig. Als je gaat snorkelen heb je een snorkelset nodig. Een snorkelset bestaat uit een duikbril en een snorkel of een duikbril, snorkel en zwemvinnen.

Als je gaat duiken zijn een paar flippers in ieder geval van belang, maar ook tijdens het snorkelen kunnen flippers aangenaam zijn. Er zijn verschillende soorten flippers. Lees in de uitgebreide productomschrijvingen waarvoor de desbetreffende flippers geschikt zijn en ontdek welke het meest geschikt zijn voor jou!

Tip

Als je gaat snorkelen is het vaak mooi weer. Denk eraan dat je een groot gedeelte van de tijd op het wateroppervlak drijft en dat je, ook door de weerspiegeling van het water, snel verbrand door de zon! Trek een shirtje aan of smeer je goed in met een watervaste zonnebrand. Bij iedere categorie onder snorkels geven we je informatie en tips, zodat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van bijvoorbeeld een snorkelset of een paar flippers.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.