Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Waterschoenen

Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe stenen, schelpen en andere objecten in en rond het water. De waterschoenen zijn dan ook niet alleen zeer geschikt voor een dagje op het water, maar ook voor een dagje naar het strand of een meertje! Lees meer...

1-24 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goede waterschoenen

Waterschoenen zijn heel functionele schoenen. Naast dat ze je voeten beschermen tegen (scherpe) objecten op de bodem en op het strand, zorgen ze er ook voor dat je je voeten niet verbrandt aan het warme zand! Ze zijn dan ook niet alleen heel geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn de waterschoenen geen overbodige luxe!

Moderne waterschoenen

De waterschoenen van vroeger ken je misschien nog wel, van die plastic sandalen waar op miraculeuze wijze toch steeds zand en steentjes in zaten. Tegenwoordig sluiten de waterschoenen helemaal aan op de voet en hebben ze een klittenbandsluiting of een aantrekkoord, waardoor zand en steentjes geen kans meer maken!

Tip

Ook in het binnenzwembad kunnen de waterschoenen nét iets meer grip bieden, waardoor je minder snel onderuitgaat! Natuurlijk moeten de waterschoenen voor een dagje naar het zwembad wel helemaal schoon zijn!