Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Wintersport accessoires

Deze accessoires kunnen de winter een stuk aangenamer maken. Neem een kijkje in het assortiment voor onder andere sjaals, een tas voor je snowboard, of een slee waarmee je binnen no time van de berg af kunt glijden. Lees meer...

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Houd je lichaam warm

Om volop te kunnen genieten van de winter is het belangrijk om warm te blijven. Als je het eenmaal koud hebt duurt het lang voor je weer op temperatuur bent, zeker als het buiten ook koud is. Door het dragen van handschoenen, een muts en een sjaal ga je dit tegen. Sterker nog, door deze accessoires te dragen is het juist fijn om in de frisse buitenlucht te zijn!

De verschillende tassen

Wanneer je op wintersport gaat moet er veel kleding en materiaal meegenomen worden. Een grote tas is dan geen overbodige luxe. De meeste grote tassen kunnen gebruikt worden als handtas, rugzak en als schoudertas. Ook zijn er snowboardtassen waarin een snowboard gemakkelijk kan worden meegenomen.

Speciale middeltjes

Tussen de accessoires vind je ook verschillende speciale middeltjes. Zo is er een speciaal vloeibaar wasmiddel dat kleding weer voorziet van de waterafstotende en ademende functies en een ander wasmiddel dat ervoor zorgt dat dons in donskleding niet aan elkaar gaat kleven. Ook vind je een spray die helpt vieze geuren te verwijderen uit bijvoorbeeld schoenen, helmen en handschoenen.

Toch nog vragen over de accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.