Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Zwemaccessoires

Zwemaccessoires zijn hulpmiddelen voor tijdens het zwemmen. Ze helpen je bij een krachtige zwemtraining, bieden ondersteuning of zorgen voor nog meer plezier in het zwembad of op het open water. Lees meer...

1-24 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Soorten accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires. Te denken valt aan anti-fog spray, handpeddels, oorpluggen, duikvlaggen- of ringen, rugtassen, zwemgordels, zwemplankjes, zwembandjes en pompen.

Functie accessoires

De zwemaccessoires hebben verschillende functies. Zo zijn er accessoires die helpen bij het leren zwemmen, zoals de zwemgordels. Zwembandjes zorgen voor extra veiligheid van kinderen die in het water spelen. Ook zijn er accessoires die je kunt gebruiken bij het versterken van je spieren, bijvoorbeeld handpeddels en zwemplankjes.

Verder zijn er accessoires die je bescherming bieden, zoals de oorpluggen. Voor nog meer plezier in het zwembad zijn er de duikvlaggen en duikringen. Om je accessoires in mee te nemen vind je in het assortiment ook handige tassen.

Tip

Neem ook een kijkje bij onze opblaasbare artikelen voor nog meer fun tijdens het zwemmen!
Iedere accessoire heeft een uitgebreide productbeschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.