“Leren en impact maken, dat is waar het volgens ons om draait”

STAGIAIR SOCIAL MEDIA EN INFLUENCER MARKETING

Vacature delen:

  • STAGIAIR SOCIAL MEDIA EN INFLUENCER MARKETING
  • MARKETING & SOCIAL MEDIA
  • FLEXIBEL

In onze webshop vind je meer dan 23.000 artikelen van topmerken binnen verschillende sporten. Naast de verschillende sporten is een groot deel van onze collectie op (sportieve) lifestyle gericht. We zijn actief via de eigen webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Op social media zijn wij actief op Facebook, Instagram, LinkedIn en zijn we net begonnen met Pinterest en TikTok.

DE STAGIAIR SOCIAL MEDIA EN INFLUENCER MARKETING

Tijdens jouw stageperiode ben jij medeverantwoordelijk voor alles op en rondom onze social media accounts en influencers. Je denkt mee over leuke content, bent dagelijks aan het posten en je beantwoordt DM’s. Daarnaast hou je alle trends in de gaten en plaats je leuke reacties bij andere accounts. 
 
Door de statistieken van onze belangrijkste accounts bij te houden ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt en kun je snel schakelen wanneer je ziet dat iets niet- of juist heel goed loopt. Je kijkt elke maand even over de schutting bij de concurrenten om te zien hoe hun kanalen presteren en welke content zij delen. Wie weet kun jij dat vervolgens weer vertalen naar gepaste content voor ons. Een combinatie van ideeën binnen het team, jouw creativiteit en afspraken met merken vormen de input voor de content die je gaat plaatsen.  

Wij zijn altijd op zoek naar passende influencers en het is dan ook aan jou om hiermee aan de slag te gaan. Dit bestaat vooral uit het onderhouden van de contacten met onze huidige influencers en het zoeken naar geschikte nieuwe influencers.  
 
Uiteraard is er ook voldoende tijd om te werken aan je schoolopdracht en helpen alle collega's je graag met je onderzoek.

DE IDEALE KANDIDAAT

Je volgt een HBO opleiding in bijvoorbeeld de richting van communicatie, marketing of commerciële economie. Je bent sport en fashion minded en hebt affiniteit met social media en influencers. Je bent creatief en kan zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Ook durf je eigen initiatief te nemen op het gebied van social media. Als je een kans ziet, grijp je ‘m met beide handen aan. Je beheerst de Nederlandse taal en brengt communicatie skills met je mee.

WERKEN IN TEAM PLUTO

Meewerkstage voor minimaal 3 maanden, startdatum in overleg

Veelzijdige en leerzame stageplek

Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

20% Shopkorting

Geïnteresseerd?

MAIL JE MOTIVATIE NAAR WERKENBIJ@PLUTOSPORT.COM

VOEG JE CV TOE

STUUR JE MAIL NAAR ONS DOOR

NADAT WIJ DE MAIL BINNEN HEBBEN ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL