Waarom zijn Teva's onmisbaar?

Tegenwoordig zijn Teva’s helemaal hip & happening, de tijd dat Teva een geitenwollensokkenimago had ligt gelukkig inmiddels al ver achter ons! De Teva's zijn niet alleen een echte musthave als je op reis of op vakantie gaat, maar ook in het dagelijks leven zijn de fijne sandalen van Teva onmisbaar!

Wat zijn Teva sandalen?

Teva's hebben een rubberen zool die veel stevigheid en ondersteuning biedt, maar die toch buigzaam is. De stevige zool zorgt ervoor dat je veel grip hebt en je niet snel uit zult glijden. Het voetbed van de Teva's is tevens voorgevormd, waardoor de slippers niet alleen heel functioneel, maar ook heel comfortabel zijn! Door deze fijne eigenschappen kun je dus niet alleen prima op harde ondergronden lopen, maar ook op onverharde paden! De Teva's zijn voorzien van een aantal sterke bandjes van klittenband die je heel eenvoudig aan kunt passen naar de vorm van jouw voet, waardoor je de sandalen helemaal passend kunt maken. Met de Teva sandalen ben je dus binnen no-time helemaal klaar voor nieuwe avonturen!

Zijn Teva's waterproof?

In de jaren ‘80 zijn de eerste Teva's ontworpen door een riviergids in de Grand Canyon! Tijdens zijn werk maakte hij lange tochten langs en door de rivier de Colorado, hiervoor was hij op zoek naar een schoen die waterbestendig, stevig én licht van gewicht was. Toen hij besefte dat hij een dergelijke schoen niet ging vinden, is hij zelf aan de slag gegaan! Met het klittenband van zijn horloge maakte hij een enkelband aan zijn slippers, waardoor de slippers niet uit konden vallen tijdens het wandelen door de rivier. Tegenwoordig zijn de sandalen van Teva natuurlijk gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zowel zoet- als zout-waterbestendig én sneldrogend zijn!

Waarom Teva sandalen?

De Teva's zijn waterproof, licht van gewicht, bieden veel steun én nemen niet veel ruimte in, ze zijn dan ook ideaal om mee te nemen op reis! De sandalen zijn niet alleen heel geschikt om te dragen tijdens het hiken, maar ze kunnen ook heel goed van pas komen tijdens een yogasessie op het strand, een suptocht over het water of het kajakken op zee. Maar ook tijdens een stedentripje en op festivals zijn Teva's onmisbaar! Inmiddels zijn de sandalen verkrijgbaar in veel leuke kleuren en hippe designs, waardoor je er óók op Teva's stijlvol bij kunt lopen! Niet alleen volwassenen, maar juist ook veel kinderen zijn blij met een paar Teva sandalen aan hun voeten! De Teva's geven de kinderen het gevoel van vrijheid, ze zijn dan ook ideaal om te dragen tijdens het buitenspelen. De Teva's zijn bovendien heel eenvoudig schoon te maken, dus daar hoef je je als ouder in ieder geval geen zorgen over te maken!

In your element!

In deze tijd zijn mensen meer dan ooit verbonden met Moeder Aarde. Om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur wordt maar al te graag de buitenlucht opgezocht, wandelen is momenteel dan ook helemaal hot! Op Teva sandalen kun je echt even helemaal in je element zijn, één worden met de natuur en hét gevoel van ongebondenheid ervaren.