6 musthaves die je moet hebben deze winter!

Tijdens de koudere dagen is het natuurlijk zeer verleidelijk om je meest comfy outfit op te zoeken, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er als een slons uit hoeft te zien... Wij hebben de fijnste én tegelijkertijd de hipste kleding en accessoires voor je op een rijtje gezet, de volgende musthaves mogen zeker niet ontbreken in jouw wintergarderobe!

tommy hilfiger truitommy hilfiger trui

Sweater weather met Tommy Hilfiger

Of je nu aan het thuiswerken bent, lekker op de bank hangt of toch nog even een wandeling wilt maken, de sweaters van Tommy Hilfiger zijn altijd een goed idee! Deze sweaters zijn zó leuk en lekker tijdloos, dat je ze ook kunt blijven dragen als het normale leventje weer begint!

warmbat pantoffelswarmbat pantoffels

De kachel een graadje lager met Warmbat pantoffels

Hoewel het lentezonnetje flink zijn best aan het doen is, is het toch nog wel erg fris! Dit merk je misschien ook wel in huis... Wat is er dan lekkerder dan een paar warme pantoffels aan je voeten? De pantoffels van Warmbat hebben een voering van pure wol, zo maakt de kou geen schijn van kans!

warmbat pantoffelswarmbat pantoffels

Sportief en comfy in één

Een trainingspak is tegenwoordig echt niet meer alleen voor het sporten, maar juist ook om lekker mee op de bank te chillen! De trainingspakken van Puma zijn heerlijk comfy, van het juiste materiaal waardoor je er ook mee kan sporten en ook nog eens goed betaalbaar. Wat wilt een mens nog meer? 

calvin klein ondergoedcalvin klein ondergoed

Het beste ondergoed!

Als je eenmaal ondergoed van Calvin Klein gedragen hebt, is de kans groot dat je niets anders meer wilt! Het Calvin Klein ondergoed mag dan ook zéker niet ontbreken in deze lijst! Voor de vrouwen zijn de elastische tops en slips een perfecte combi van fashion en comfort!

falke sokkenfalke sokken

De sokken van Falke wil je nooit meer uitdoen

Heb jij al eens kennis gemaakt met de huissokken van Falke? Nee? Hoog tijd om daar verandering in te brengen! De sokken zijn voorzien van antislipnopjes aan de onderkant, waardoor je ook op een gladde vloer gewoon overeind blijft! Deze sokken zijn ook verkrijgbaar in kindermaatjes, zo loopt het hele gezin er lekker comfy bij!

superdry truien broekensuperdry truien broeken

Bescherm jezelf tegen de kou met Barts

Je weet nooit wat Koning Winter ons gaat brengen, maar wat je wel kan doen is jezelf erop voorbereiden. Het kleurrijke Barts dat tevens van Hollandse bodem is, heeft allerlei toffe beanies en sjaals in de collectie voor dames, heren en kids. Naast dat je lekker warm de deur uitgaat, val je ook nog eens op met zo'n kleurrijke sjaal of beanie.