Verras je vader met deze cadeaus!

Binnenkort is het weer Vaderdag! Een dag om je vader te laten weten hoeveel je van hem houdt en hoe ontzettend dankbaar je hem wel niet bent. Maar hoe doe je dat? Met een leuk cadeautje natuurlijk. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij de mooiste cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Boxershorts

Cliché om een onderbroek te geven? Welnee, niet met de stoere boxershorts van Björn Borg, Superdry en Jack & Jones!

Slippers

Deze slippers zijn een perfecte combinatie van praktisch, modieus en comfort! De Reef slippers zitten heerlijk en als je vader toe is aan een biertje heeft hij altijd een flesopener bij de hand!

Polo's

Een mooie polo doet het altijd goed bij vaders! Casual, maar toch netjes! Met de polo’s van Superdry, EA7, Lacoste of Tommy Hilfiger zit je altijd goed. En is jouw vader een echte sportman? Kies dan voor een sportversie!

Zwembroeken

Je wilt natuurlijk wel dat je vader een beetje met de tijd meegaat! Geef hem een hippe zwembroek, zodat je ook op het strand of bij het zwembad naast hem durft te lopen!

Zonnebrillen

Wil je je vaders zomerse look een boost geven? Geef hem een hippe zonnebril zodat hij kan shinen op het terras of langs het voetbalveld!

Ballen

Een lekker balletje trappen tijdens het familieweekend? Of een wedstrijdje met je vader op het strand? Dan mag een goede bal natuurlijk niet ontbreken!

Caps

Een mooie cap zorgt ervoor dat jouw vader zonder zijn haar te doen de deur uit kan en er tóch goed uitziet! En heeft jouw vader last van “iet wat kalende plekken” op zijn hoofd? Dan beschermt de stoere cap ook nog eens tegen de zon!

Pantoffels

Een vader zijn is een baan op zich, zeker als je bedenkt dat vaders het altijd véél zwaarder (denken te) hebben dan moeders. Af en toe verdienen vaders dan ook echt wel wat tijd voor zichzelf en daar horen natuurlijk warme voeten bij!