BEDRUKKING
VOOR VERENIGINGEN

Een herkenbare club valt of staat met herkenbare sportgear. Wij helpen je de complete vereniging aan te kleden in jullie persoonlijke stijl. Van trainingspakken tot ballentassen en van bidons tot regenjassen. Zo creëer je eenheid, versterk je de clubidentiteit en laat je een onuitwisbare indruk achter. Klaar om te winnen?

Inhouse bedrukking
A-merken
Persoonlijke service
Snelle levering

BEDRUKKING
VOOR

Wedstrijdshirts

Nergens anders is het DNA van je club zo goed zichtbaar als in het wedstrijdtenue. Maak elke match onvergetelijk met unieke wedstrijdshirts. Dankzij ons ruime aanbod, de nauwe samenwerking met onze leveranciers en onze innovatieve aanpak voorzien we ieder shirt van jouw eigen clubdesign. Hulp nodig bij het ontwerp? Wij zijn er voor je!

Trainingskleding

Het ultieme teamgevoel stopt niet na de match. Versterk het clubimago met een gepersonaliseerde trainingslijn. Met onze grote collectie trainingskleding voor jong en oud en voor ieder weertype, kleed je de hele club in stijl. Via een gepersonaliseerde clubwebshop kunnen leden in een paar muisklikken hun eigen trainingstenue bestellen.

Sportaccessoires

Het hele plaatje compleet maken? Let's go! Van gepersonaliseerde bidons en handschoenen tot aanvoerdersbanden en ballentassen, bij ons vind je alles om het teamgevoel nog eens extra te boosten. Makkelijk te bestellen voor ieder clublid via de persoonlijke clubwebshop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen graag!

Deze verenigingen gingen je al voor

"Bij Plutosport ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede producten, een vast aanspreekpunt als het gaat om bedrukking en daarnaast denken zij mee over ontwerp en plaatsing van logo’s."

Joey Grandiek - Voetbalteam Vios

EIGEN
CLUBPAGINA

Geef je club een eigen online thuisbasis met een gepersonaliseerde clubwebshop. Hier kunnen je leden zelf hun clubitems bestellen en thuis laten bezorgen. Heb jij er geen omkijken meer naar. Extra leuk: als echte teamplayers die sporten en bewegen aanmoedigen, bieden we ook nog een interessant verdienmodel. Zo kun je nóg meer uit je club halen!

INHOUSE
BEDRUKKING

Binnen een paar dagen jouw complete teamuitrusting in huis? Het kan! Dankzij onze grote voorraden, nauwe samenwerking met onze leveranciers en onze bedrukkingsservice onder eigen dak, kunnen we razendsnel schakelen. Zijn je clubwensen bij ons bekend? Dan loopt jouw team volgende week al in stijl het veld op.

DE BESTE
CASES

Bekijk wat wij kunnen doen voor jouw merk

PROCES
STAPPEN

01

Kleding
uitzoeken

Het leukste werk kan beginnen: je teamuitrusting samenstellen! Hoodies, tassen, sportleggings, handdoeken, caps, ballen - je kunt ons volledige aanbod personaliseren. Overweldigd door de mogelijkheden? Geen zorgen. We adviseren je graag.

02

Offerte
aanvragen

Om een offerte op te stellen, hebben we je clubgegevens, de aantallen, maten, kleur en bedrukkingswensen nodig. Hulp nodig? Wij zijn er voor je. Zodra de offerte akkoord is, sturen we je een factuur. Is de betaling rond, dan gaan wij meteen aan de slag.

03

Inhouse
drukken

Op basis van jouw wensen, bestellen wij de juiste transfers waarmee we jouw uitrusting bedrukken. Onze specialisten zorgen ervoor dat ieder item de juiste zorg en aandacht krijgt Vervolgen bedrukken we elk item handmatig. Gegarandeerd de beste kwaliteit.

04

Producten
verstuurd!

We controleren ieder item om eventuele foutjes te onderscheppen. Alles akkoord? Dan pakken we je uitrusting met zorg in en wordt het verzonden. Nu kan het aftellen beginnen. Nog héél even en je club schittert in een spiksplinternieuwe teamuitrusting.

Onze merken

Veelgestelde vragen

Kan ik pasmaten ontvangen?

Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

Wat is de levertijd?

Zodra de digitale drukproef is goedgekeurd is de gemiddelde levertijd maximaal 12 werkdagen. Bestellingen uit gepersonaliseerde shops worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Spoed? vraag naar de mogelijkheden via sale@plutosport.com.

Wat is de kleinste maat?

Dit is per merk en productgroep verschillend. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via sale@plutosport.com en wij denken met je mee.

Kan ik ook voor één team bestellen?

Uiteraard, neem contact met ons via sale@plutosport.com en laat ons weten hoeveel tenues je nodig hebt. Wij regelen de rest, zoals beste voorraad, beste merken etc.

Zonder bedrukking? Plaats je bestelling in de normale en je hebt deze morgen al in huis!

DIRECT
CONTACT

Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78
Mevrouw
B2B Contactpersoon
Afdeling
Mail:
blabla@plutosport.com

Telefoon:
06 12 34 56 78

BENIEUWD NAAR
DE MOGELIJKHEDEN?

LIEVER
BELLEN?

Naam Achternaam

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur op +0172 820 420.