De voordelen van een STX sup board

Bij het kiezen van het perfecte sup board vergelijk je waarschijnlijk verschillende merken met elkaar. Sla dan zeker de sups van STX niet over! Naast dat de STX sup boards allemaal opblaasbaar zijn, hebben ze nog veel meer voordelen. Lees je snel mee om de andere voordelen te ontdekken?

Voordelen STX sup boardVoordelen STX sup board

Sup je sportieve lichaam tegemoet!

Met suppen gebruik je bijna al je spieren, dat het goed voor je lichaam is staat dus buiten kijf en sup je letterlijk een sportief lichaam tegemoet. Naast je spieren train je ook jouw balans op het STX sup board, je wilt natuurlijk niet in het water vallen. Ook is het goed voor je mentale gezondheid, je bent één met de natuur en lekker in de buitenlucht: dat doet een mens vaak goed.

Tip: Maak er een uitje van én neem je vrienden of gezin ook mee voor een rondje suppen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Voordelen STX sup boardVoordelen STX sup board

Makkelijk mee te nemen

De sup boards van STX zijn opblaasbaar en daarom heel makkelijk mee te nemen op reis doordat je ze kunt oprollen en kunt vervoeren in een tas. Ook zijn de sup boards licht in gewicht waardoor de tas niet loodzwaar wordt, extra fijn. Bij het Nederlandse merk STX staat toegankelijkheid hoog in het vaandel en dat is ook terug te zien bij de sup board, die voor ieder niveau geschikt zijn en van hoge kwaliteit zijn.
Voordelen STX sup boardVoordelen STX sup board

Vergeet de technologieën niet!

Bij een goed sup board mogen natuurlijk bepaalde technologieën niet ontbreken, de technologieën maken het sup board compleet. De STX sup boards zijn allemaal voorzien van FXL Extreme Stiffness, dit houdt in dat het board niet doorzakt en goed recht blijft zodra jij erop gaat staan. Deze technologie zie je ook veel terug bij andere grote merken, het voordeel bij de STX sup boards is dat de sups scherp geprijsd zijn. Je grip moet ook goed zijn en daar heeft STX de Honeygrip voor bedacht, hierdoor heb je op het deck voldoende grip en zit er aan de achterkant een kick pad waar je je voet tegenaan kan zetten.
Voordelen STX sup boardVoordelen STX sup board

Méér dan alleen een sup board

Met de aanschaf van een STX sup board koop je niet alleen het board, je krijgt er ook de nodige accessoires bij zodat je meteen klaar bent voor je eerste sup rondje. Wat voor extra accessoires kun je allemaal verwachten bij een STX sup board? Allereerst de rugtas waar je het leeggelopen board en bijvoorbeeld het reparatie set en de vin in kunt opbergen, ook zit er bij je sup board een pomp.

Bij STX is ieder niveau welkom. Begin je net met suppen, dan kun je het beste voor een allround sup board kiezen. Ben je al wat verder en meer een gevorderde die ervan houdt om verre tochten te maken en meer snelheid wilt maken? Kies dan voor een touring sup board, te herkennen aan de puntige neus!