Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voorwaarden voor deelname aan de ‘Merkenactie’.

Deze voorwaarden hebben betrekking op deelname aan de "Merkenactie". Een winactie die wordt georganiseerd door Pluto Sport Europe B.V. [Geerweg 46, 2461 EB Ter Aar; "Plutosport"] en de deelnemende merken, tezamen genoemd "wij", "ons" of "van ons". Naar degenen die deelnemen aan de winactie wordt verwezen met "Deelnemer", "je" en "jouw".

1. Iedereen kan deelnemen aan de winactie, met uitzondering van werknemers, agenten, affiliates, functionarissen, directeuren of vertegenwoordigers van Plutosport en de deelnemende merken.

2. Er geldt geen aankoopverplichting van producten voor deelname aan de winactie.

3. Deelname aan de winactie is gratis.

4. Je neemt deel aan de winactie door je favoriete merk aan te vinken, je naam en e-mailadres op te geven en akkoord te gaan met de actievoorwaarden. Vul de gevraagde informatie juist en naar waarheid in, anders is je deelname niet geldig.

5. Een deelnemer mag slechts één keer deelnemen.

6. Om je na afloop van de winactie te informeren is het noodzakelijk om je voornaam, achternaam en e-mail adres op te geven.

7. De winactie loopt van 27 januari t/m 28 februari 2016.

8. De winnaar wordt per merk willekeurig gekozen uit de database.

9. Deelname aan de winactie is mogelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder.

10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

11. De winnaar wordt uiterlijk 4 maart a.s. per e-mail op de hoogte gesteld. Indien een e-mail als "onbezorgbaar" terugkomt of als er niet binnen 48 uur op deze e-mail gereageerd wordt, leidt dit tot diskwalificatie en wordt een andere winnaar geselecteerd.

12. Valse of bedrieglijke deelnames of handelingen, die in strijd zijn met deze deelnamevoorwaarden, sluiten de Deelnemer uit van de winactie.

13. Door akkoord te gaan met de actievoorwaarden, stem je erin toe om e-mails te ontvangen van Plutosport. Ben je geïnteresseerd in het volledige privacy beleid van Plutosport dan verwijzen we je naar onze Privacy Policy.

14. Wij behouden ons het recht voor, ter onze vrije beoordeling, om deze wedstrijd te annuleren of uit te stellen in geval van een virus, mankement, ongeoorloofd menselijk ingrijpen of andere zaken die buiten onze macht liggen en die naar onze mening de administratie, beveiliging, eerlijkheid, integriteit of het juiste verloop van de wedstrijd aantasten, of om eventuele andere redenen.

Pluto Sport Europe BV