Waarom moet je een Enrico Benetti tas hebben?

Een tas is een accessoire die eigenlijk nooit mag ontbreken waar je ook naartoe gaat. En niet geheel onbelangrijk; een tas moet vooral praktisch, stevig en een goede prijs/kwaliteit hebben.. Enrico Benetti is hét merk die dit allemaal heeft, ken jij dit populaire merk al? Na het lezen van deze blog weet jij waarom jij een Enrico Benetti tas moet hebben!

Maak kennis met dit trendy merkMaak kennis met dit trendy merk

Maak kennis met dit populaire merk

In 1946 is de liefde voor lederwaren ontstaan toen twee broers besloten vanuit een kippenschuur een bedrijf te starten. De eerste leren items die zij maakten waren voetballen en boodschappentassen. Al snel bleek dit een succes en werd begonnen met de import van damestassen en het produceren van leren schooltassen. In de jaren 90 kwamen hier nog de reistassen bij.

Quality makes the brand!Quality makes the brand!

Quality makes the brand!

Inmiddels is het merk Enrico Benetti al vele generaties verder maar staan de prijs en de kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel tijdens het samenstellen van de collecties. De tassen moeten altijd praktisch en van goede kwaliteit zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals kunstleer, polyester en canvas. Vakmanschap zit in het DNA van Enrico Benetti!

Voor op reis en naar je werkVoor op reis en naar je werk

Voor op reis en naar je werk

Door het uitgebreide assortiment van Enrico Benetti, kun je bijna voor iedere gelegenheid wel een passende tas vinden. Zo zijn er heuptasjes die je mooi kunt combineren met jouw festivaloutfit of voor op reis om jouw geld, telefoon en paspoort dicht op je lichaam te dragen. Ook voor reistassen ben je bij Enrico Benetti aan het juiste adres, de reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en bieden voldoende opbergruimte. Als laatste heb je nog de rugtassen die je voor veel gelegenheden kan gebruiken. De rugtassen zijn groot en stevig genoeg waarbij er ook vaak een vak speciaal bestemd is voor je laptop.

Wist je dat veel van de reistassen van Enrico Benetti ook bij verschillende luchtvaartmaatschappijen mee mogen als handbagage?

Kan wel tegen een stootjeKan wel tegen een stootje

Kan wel tegen een stootje

Een tas moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen zonder dat de spullen die erin zitten kapotgaan! Door de goede kwaliteit van de Enrico Benetti tassen hoef je niet bang te zijn dat je tas scheurt of dat er een hengsel afbreekt. Zorg er wel voor dat je de tas niet te vol en te zwaar inpakt, dat vindt je tas en je rug niet leuk!