Waterpret!

Yes! De zomer komt er weer aan en dat betekent natuurlijk… ZWEMMEN! Nouja, zwemmen? We bedoelen natuurlijk lekker relaxen op een luchtbedje of chillen in het minizwembad in de achtertuin! Wij hebben het leukste opblaasbaar waterspeelgoed voor je op een rijtje gezet!

Zwembad in de tuin!

Vanaf nu hoef jij niet meer naar het zwembad of het meertje te fietsen, met dit zwembad kun je namelijk lekker in je eigen tuin badderen! Het zwembad heeft een diameter van bijna 1,9m en is bijna 50cm hoog, waardoor dit zwembad met recht een familiezwembad genoemd kan worden. Tijd voor een poolparty!

Sparkle wherever you go!

Oké, er is één ding dat absoluut niet mag ontbreken in dit rijtje en dat is natuurlijk de unicorn! Deze opblaasbare unicorn is maar liefst 2,8m lang, 1,9m breed en 1,6m hoog, genoeg ruimte dus voor jou en je BFF! De eenhoorn was de afgelopen jaren al favoriet en hij lijkt alsmaar populairder te worden. Met deze opblaasbare eenhoorn steel jij dus zeker weten de show in het zwembad of op het meer!

Water(meloen)pret!

Ben jij ook zo dol op watermeloen? Dan is dit zwembad echt is voor jou! Dit zwembadje ziet er niet alleen verrukkelijk uit, je kunt er ook nog eens heerlijk in afkoelen. En we zeggen natuurlijk niet voor niets zwembadje, het badje heeft namelijk een diameter van 168cm en is 38cm hoog. Vooral heel geschikt voor de kinderen en iets minder geschikt voor papa en mama dus...

Tip: Hoe kleiner het zwembadje, hoe sneller het badje opgeblazen is en hoe sneller je erin kunt!

Verkoeling voor de allerkleinsten!

Juist baby’s en peuters hebben op een warme zomerdag behoefte aan verkoeling. En hoe kun je dat nu beter doen dan ze lekker in een badje te zetten? De regenboog van dit zwembad beschermt het gezicht van jouw kleintje tegen de zon, maar het is natuurlijk nog steeds heel belangrijk om je kindje goed in te smeren en zoveel mogelijk in de schaduw te houden.