Impala

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Impala

Onder het motto “we love the beach, we love to rollerskate, we love to skateboard, we love to surf” heeft een clubje vrouwen uit Australië het skatemerk Impala opgericht! Impala is volledig gericht op vrouwen en heeft o.a. mooie skates en retro rolschaatsen in hun collectie.

Impala skates

De skates van Impala kenmerken zich door hun vrolijke kleuren en vintage uiterlijk, de skates van Impala zijn dan ook echte eyecatchers! De harde boot biedt veel ondersteuning aan de voeten en de enkels, maar door de zachte voering zitten de skates ook heel comfortabel! De Imapala lightspeed inline skates worden geleverd met een los remblokje, die je heel eenvoudig zelf kunt monteren. En omdat Impala zoveel van de natuur houdt, maken zij ook duurzame keuzes bij het produceren van hun producten. De Impala skates en rolschaatsen worden bijvoorbeeld gemaakt van materialen die PETA approved vegan zijn!

Impala rolschaatsen

Zodra je de Impala rolschaatsen aantrekt, zul je meteen al je zorgen vergeten en alleen nog maar kunnen genieten van de natuur! De Impala rolschaatsen hebben een nostalgische uitstraling en nemen je daardoor weer even mee terug naar de jaren ‘70 en ‘80. De rolschaatsen hebben een stevige softboot met een zachte binnenvoering, waardoor de rolschaatsen prettig om de voeten en de enkels zitten. Het onderstel is gemaakt van aluminium, waardoor de rolschaatsen genoeg gewicht hebben om goed te blijven staan, maar ook licht genoeg zijn om soepel te rollen! Met behulp van de veters kunnen de rolschaatsen gevormd worden naar een pasvorm die past bij de voet.

Impala reviews

De Impala skates en rolschaatsen kunnen rekenen op lovende recensies! Zo laten verschillende klanten weten dat de kleuren van de producten goed overeenkomen met de afbeeldingen op de website. Daarnaast zorgt het retro design van de skates en rolschaatsen ervoor dat veel mensen de skates er tof uit vinden zien! Ook de kwaliteit van de producten van Impala valt goed in de smaak, veelvuldig wordt er geschreven dat de skates en rolschaatsen stevig aanvoelen en daardoor veel ondersteuning bieden aan de enkels en de voeten. Tevens regent het complimenten over onder andere het comfort van de zachte binnenvoering, de soepele wielen die goed rollen en de handige snelsluiting in combinatie met veters van de skates! Kortom: Impala rolschaatsen en skates zijn erg geliefd bij skatend Nederland!