Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Samenwerken?

Wij ontvangen elke dag veel vragen over samenwerkingen, sponsoring, extra kortingen etc. Wil je met ons samenwerken? Hieronder vind je een korte uitleg over de mogelijkheden. Enthousiast? Mail ons dan meer over jou, je blog of je sportschool. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Affiliates

Door op jouw website een tekstlink of banner van Plutosport.nl te plaatsen, kun jij extra verdiensten genereren. Bezoekers kunnen dan via jouw pagina doorklikken naar Plutosport.nl. Over het totaalbedrag dat bij Plutosport is besteed door deze consument, ontvang jij dan een commissie. Onze standaard commissie is 7% en deze kan via de sales staffel oplopen tot 9%. Het affiliate programma van Plutosport loopt via AWIN. Klik hier om jouw website aan te melden voor ons programma bij AWIN.

Bloggers

Bloggen is steeds populairder en wij krijgen dan ook veel mails van bloggers die met ons willen samenwerken. Heb jij een blog waarbij je kan aantonen hoeveel bezoekers je elke maand hebt? Gecombineerd met actieve social media kanalen? Schrijf je geregeld nieuwe artikelen en zie je een link tussen Plutosport.nl en jouw blog? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Leveranciers

Om ons assortiment aan te vullen en te optimaliseren zijn wij constant op zoek naar nieuwe merken en leveranciers. Wij werken hard om, in alle verschillende prijsklassen, een zo compleet mogelijk aanbod aan artikelen kunnen bieden. Ontbreekt jouw merk? Of bied jij artikelen aan die perfect in onze webshop passen? Neem dan vrijblijvend contact op via [email protected].

Sponsoring

Het beleid van Plutosport.nl is niet gebaseerd op sponsoring. Ons primaire doel is om de sport- en lifestyle artikelen zo scherp mogelijk in te kopen en het inkoopvoordeel aan de consument te gunnen. Wij geven dan ook geen sponsorbijdragen, gratis artikelen of extra kortingen op de al vlijmscherpe prijzen.

Sportscholen

Ben je op zoek naar sportief voordeel voor de leden? Wij denken graag met je mee over bijvoorbeeld een leuke actie in de nieuwsbrief! Stuur een e-mail naar [email protected].