Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Samenwerken?

Wij ontvangen elke dag veel vragen over samenwerkingen, sponsoring, extra kortingen etc. Wil je met ons samenwerken? Hieronder vind je een korte uitleg over de mogelijkheden. Enthousiast? Mail ons dan meer over jou, je team, je club, je blog of je sportschool. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Waar wil je meer over weten?
Affiliates
Bedrijven
Bloggers
Inserts
Leveranciers
Sponsoring
Sportscholen
Teams
Verenigingen

Affiliates

Door op jouw website een tekstlink of banner van Plutosport.nl te plaatsen, kun jij extra verdiensten genereren. Bezoekers kunnen dan via jouw pagina doorklikken naar Plutosport.nl. Over het totaalbedrag dat bij Plutosport is besteed door deze consument, ontvang jij dan een commissie. Onze standaard commissie is 7% en deze kan via de sales staffel oplopen tot 9%. Het affiliate programma van Plutosport loopt via AWIN. Klik hier om jouw website aan te melden voor ons programma bij AWIN.


Bedrijven

Bulkbestellingen

Kleding voor het hele bedrijf? Een groot sporttoernooi? Sponsor je teams? Of iets anders waar je grote aantallen voor nodig hebt? Neem eens een kijkje in ons assortiment en laat ons weten wat je wilt hebben! Stuur een mail met het artikelnummer en de benodigde maten en aantallen naar teamsport@plutosport.nl en wij laten je zsm weten wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast heeft Plutosport.nl ook een eigen bedrukkingsservice! Specifieke vragen hierover? Mail dan naar bedrukken@plutosport.nl.

*Geldt voor bestellingen vanaf €1000,-.


Cadeaucheques

Een kerstpakket? Of gewoon een leuke bonus voor het personeel? Bij ons is het ook mogelijk om cadeaucheques te bestellen. Deze cheques kunnen op alle fronten gepersonaliseerd worden en dus in de sfeer van jouw bedrijf worden opgemaakt.

De cheques kunnen zowel digitaal als geprint worden geleverd. Cheques bestellen of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar marketing@plutosport.nl.

*Wij produceren cadeaubonnen vanaf 50 stuks (waarde van de bonnen staat hier los van).


Bloggers

Bloggen is steeds populairder en wij krijgen dan ook veel mails van bloggers die met ons willen samenwerken. Heb jij een blog waarbij je kan aantonen hoeveel bezoekers je elke maand hebt? Gecombineerd met actieve social media kanalen? Schrijf je geregeld nieuwe artikelen en zie je een link tussen Plutosport.nl en jouw blog? Stuur dan een e-mail naar marketing@plutosport.nl.


Inserts

Dagelijks gaan er bij Plutosport heel veel pakketjes de deur uit en dat biedt kansen. Heb jij interesse om jouw flyer of tester aan deze pakketten toe te voegen en daarmee onze doelgroep rechtstreeks te benaderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via marketing@plutosport.nl.


Leveranciers

Om ons assortiment aan te vullen en te optimaliseren zijn wij constant op zoek naar nieuwe merken en leveranciers. Wij werken hard om, in alle verschillende prijsklassen, een zo compleet mogelijk aanbod aan artikelen kunnen bieden. Ontbreekt jouw merk? Of bied jij artikelen aan die perfect in onze webshop passen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@plutosport.nl.


Sponsoring

Het beleid van Plutosport.nl is niet gebaseerd op sponsoring. Ons primaire doel is om de sport- en lifestyle artikelen zo scherp mogelijk in te kopen en het inkoopvoordeel aan de consument te gunnen. Wij geven dan ook geen sponsorbijdragen, gratis artikelen of extra kortingen op de al vlijmscherpe prijzen.


Sportscholen

Ben je op zoek naar sportief voordeel voor de leden? Wij denken graag met je mee over bijvoorbeeld een leuke actie in de nieuwsbrief! Stuur een e-mail naar marketing@plutosport.nl.


Teams

Een nieuwe teamoutfit? Trainingstenues? Tassen? Door als een eenheid op te komen dagen staan jullie meteen al met 1-0 voor! Bekijk onze Teamwear pagina en kies de outfit die bij jullie past. Ook het bedrukken van de artikelen kunnen wij voor je regelen.

Vragen over de artikelen of hulp nodig bij het samenstellen van jullie teamtenue? Stuur een e-mail naar teamsport@plutosport.nl.


Verenigingen

Grote aantallen van bijvoorbeeld ballen, trainingsaccessoires etc. zijn niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen. Laat ons weten welke artikelen je nodig hebt en wij laten je zsm weten wat de mogelijkheden zijn! Ook voor aankleding van de vrijwilligers ben je bij ons aan het goede adres. Meer weten? Stuur een e-mail naar teamsport@plutosport.nl.