Zakelijk

Bulkbestellingen

Kleding voor het hele bedrijf? Een groot sporttoernooi? Sponsor je teams? Of iets anders waar je grote aantallen voor nodig hebt? Neem eens een kijkje in ons assortiment en laat ons weten wat je wilt hebben! Stuur een mail met het artikelnummer en de benodigde maten en aantallen naar [email protected] en wij laten je zsm weten wat de mogelijkheden zijn.

Geldt voor bestellingen vanaf €1000,-.

Op zoek naar bedrukte sportieve geschenken? Neem dan hier een kijkje.

Cadeaubonnen

Een kerstpakket? Of gewoon een leuke bonus voor het personeel? Bij ons is het ook mogelijk om cadeaubonnen te bestellen. Deze bonnen kunnen op alle fronten gepersonaliseerd worden en dus in de sfeer van jouw bedrijf worden opgemaakt.

De bonnen kunnen zowel digitaal als geprint worden geleverd. Cheques bestellen of heb je vragen?
Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Wij produceren cadeaubonnen vanaf 50 stuks (waarde van de bonnen staat hier los van).

Teams

Een nieuwe teamoutfit? Trainingstenues? Tassen? Door als een eenheid op te komen dagen staan jullie meteen al met 1-0 voor! Bekijk onze Teamwear pagina en kies de outfit die bij jullie past. Ook het bedrukken van de artikelen kunnen wij voor je regelen.

Vragen over de artikelen of hulp nodig bij het samenstellen van jullie teamtenue? Stuur een e-mail naar [email protected].

Verenigingen

Wil jij alles uit handen geven op het gebied van kleding en accessoires voor jouw vereniging? Dan zit je bij ons goed! Wij bieden zelfs de mogelijkheid om een eigen clubpagina te bouwen binnen onze website, zodat alle leden zelf hun (met jou opgestelde) kleding kunnen kiezen!

Grote aantallen van bijvoorbeeld ballen, trainingsaccessoires etc. zijn niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen. Laat ons weten welke artikelen je nodig hebt en wij laten je zsm weten wat de mogelijkheden zijn! Ook voor aankleding van de vrijwilligers ben je bij ons aan het goede adres. Meer weten? Stuur een e-mail naar [email protected].