PLUTOSPORT,
OOK ZAKELIJK EEN ECHTE TEAMPLAYER

Verenigingen   |   Bedrijven   |   Scholen   |   Evenementen   |  Sportbedrijven

ONS CONCEPT

Kleding voor grote groepen een grote uitdaging? Niet voor ons! Wij denken en helpen graag mee bij het plaatsen van grote bestellingen of het samenstellen van sportpakketten. Met onze inhouse bedrukkingsservice kunnen wij de artikelen ook van jouw logo of bedrukking voorzien.

Daarnaast biedt ons unieke concept in veel gevallen uitkomst. Door middel van een persoonlijke webshop kunnen leden/deelnemers of werknemers zelf hun artikelen bestellen en deze thuis laten bezorgen vanuit een speciaal samengestelde omgeving. Naast dat je op alle vlakken wordt ontzorgt, je hebt geen omkijken meer naar de shop, staat hier ook nog een interessant verdienmodel tegenover. Alleen maar voordelen dus!

Samen brengen we jouw specifieke wensen in kaart en aan de hand daarvan komen we met een voorstel op maat. Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

VERENIGINGEN

Op zoek naar kleding voor een team of clubkleding om de hele vereniging aan te kleden? Zoek niet verder! Met ons brede assortiment, grote voorraden en in house bedrukkingsservice hebben wij alles in huis om hier samen met jou de perfecte invulling aan te geven.

 

Meer info

BEDRIJVEN

Wie zijn er nou betere ambassadeurs voor een bedrijf dan de medewerkers zelf? Kleding is de ideale manier om voor uniformiteit te zorgen en die uitstraling te creëren die bij het bedrijf past. Door alle medewerkers in dezelfde kleding te steken of te laten sporten zorg je voor professionaliteit én (zeker wanneer ook het bedrijfslogo aanwezig is) herkenbaarheid!

 

Meer info

SCHOLEN

Gelijkheid binnen scholen is belangrijk en kleding kan daar een belangrijke rol in spelen. Oplossingen voor de aankleding van leerlingen tijdens schoolreisjes, gymlessen of sporttoernooien vind je hier.

Ook voor kledingpakketten of een plek waar leerlingen zelf hun kleding kunnen bestellen ben je aan het juiste adres.

Meer info

EVENEMENTEN

Verschillende evenementen hebben wel degelijk overeenkomsten, zo zijn er áltijd veel mensen in de weer. Collega’s én vaak veel vrijwilligers (teamwork is nergens zo toepasselijk als tijdens evenementen) en bezoekers, in welke vorm dan ook. Wat is er nodig om deze onmisbare schakels aan te kleden? Lees snel verder voor de mogelijkheden.

 

Meer info

SPORTBEDRIJVEN

Wat maakt jou anders dan andere personal trainers? Waarom kiezen ouders ervoor hun kids bij jouw voetbalschool op te geven? Herkend worden en een professionele uitstraling staan aan de basis van deze keuzes. Die professionele uitstraling begint bij de juiste, sportieve kleding voor jou en voor de deelnemers.

 

Meer info