Watersport voor dames

Zodra het zonnetje zich laat zien, gaan veel mensen het water op! Hoewel een dagje op het water vaak heerlijk ontspannend is, vergt het ook wat voorbereiding! Welke kleding trek je bijvoorbeeld aan? En welke spullen neem je allemaal mee?

Lees meer...

Producten 1-24 van 159

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 159

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten watersporten

Er zijn vele manieren om je een dagje te vermaken op het water! En ook als het buiten wat kouder is, kun je (met de juiste voorbereidingen) toch een leuke dag hebben! ‘s Zomers kun je bijvoorbeeld lekker in je bikini of zwempak op het supboard of in een opblaasbare kayak stappen, maar als de temperatuur nog aan de lage kant is kun je gewoon een wetsuit aantrekken! Op deze manier kun je toch genieten op het water en zul je het niet koud krijgen. Ook als je gaat zeilen of varen kun je je goed kleden op het weer. Tijdens een warme zomerdag heb je waarschijnlijk al genoeg aan een korte broek en een UV-shirt, terwijl het op koudere dagen juist lekker is om een zeilbroek en een zeiljas aan te hebben!

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk staat veiligheid altijd hoog in het vaandel, maar tijdens een dagje op het water is veiligheid extra belangrijk! Een zwemvest is bijvoorbeeld een onmisbaar item tijdens een dagje op het water. Maar ook waterschoenen zijn voor velen een echte musthave tijdens het watersporten, je weet immers maar nooit of er een gedumpte fiets of iets anders op de bodem ligt! En neem je waardevolle spullen mee het water op? Dan mag een waterdichte tas ook zeker niet ontbreken!

Tip

Een UV-shirt bedekt slechts een gedeelte van het lichaam. Zorg ervoor dat je de rest goed insmeert met zonnebrand, zo voorkom je dat je als een kreeft thuiskomt!