Adidas trainingsbroek

De Adidas trainingsbroeken zijn niet alleen maar bedoeld om in te sporten, de trainingsbroeken worden tegenwoordig ook vaak gedragen als mode-item. En waarom zou je het niet doen? Ze zitten comfortabel en je hebt er veel bewegingsvrijheid in!

Lees meer...

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sportief

De trainingsbroeken van Adidas zijn in eerste instantie natuurlijk ontworpen om in te sporten! Je kunt ze dan ook dragen tijdens veel verschillende sporten, van tennis tot voetbal en van hardlopen tot hockey. De trainingsbroeken zijn gemaakt van fijne materialen die voldoende ventileren, maar ook transpiratievocht af kunnen voeren! Zo blijft je lichaam, ook tijdens het sporten, lekker fris!

Fashion

Adidas is één van de populairste merken op het gebied van sport, maar ook op lifestylegebied worden ze steeds populairder! Het bekende logo van Adidas zie je dan ook regelmatig voorbij komen op straat. De trainingsbroeken van Adidas zitten natuurlijk heerlijk en het sportieve uiterlijk ervan wordt steeds meer geaccepteerd in het dagelijks leven. Veel kinderen vinden het dan ook heerlijk om in hun trainingsbroek naar school te gaan!

Maak je outfit compleet

Niet alleen de trainingsbroeken van Adidas zitten heel fijn, maar ook de complete Adidas trainingspakken mogen eigenlijk niet ontbreken in jouw garderobe! En voordat je naar buiten gaat, trek je natuurlijk eerst nog even je Adidas sneakers aan!