Tennisaccessoires

Tennisaccessoires zijn onder te verdelen in accessoires die noodzakelijk zijn om te kunnen tennissen en accessoires die het je aangenamer maken op de tennisbaan. Neem een kijkje bij al onze accessoires en zet een topprestatie neer op de tennisbaan! Lees meer...

Producten 1-24 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accessoires met een doel

Tennisballen zijn uiteraard noodzakelijk om te kunnen tennissen. Er zijn verschillende soorten tennisballen. Welke je kiest hangt af van wat je prettig vindt en op welke baan je tennist. Een tennis cap houdt de zon uit je ogen en de caps met Uv-beschermingsfactor beschermen het hoofd tegen de zon.

Tijdens het sporten verlies je veel vocht en voldoende vocht binnenkrijgen is dan ook van groot belang. Neem een bidon mee de baan op en zorg ervoor dat je genoeg drinkt.

Blessure support

Sportbandages, inlegzooltjes en trillingsdempers zijn belangrijke accessoires die gebruikt worden om blessures te voorkomen. Lees de uitgebreide productomschrijvingen om te bepalen welke sportbandage of inlegzooltjes jij kunt gebruiken. Het gebruik van een demper is ook zeker een aanrader. Deze zorgt ervoor dat de vibraties die ontstaan bij het slaan van een bal niet doortrillen in je arm. Zo krijgt je arm minder te verduren en wordt de kans op een tennisarm of –elleboog aanzienlijk verkleind.

Tip

Iedere accessoire heeft zijn eigen voordelen. Lees hierover meer op de betreffende categorie pagina. Daarnaast heeft ieder product op onze website een uitgebreide productomschrijving.

Toch nog vragen over tennisaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice!