Thuis fitness

Wil jij graag fitnessen, maar heb je geen tijd, zin of geld om naar de sportschool te gaan? Dan zijn er voor jou de fitnessmaterialen. Met behulp van deze materialen kun je je training gemakkelijk thuis doen en fit worden. Lees meer...

Producten 1-24 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 79

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van beginner tot gevorderde

Met deze fitnessmaterialen zijn er heel veel oefeningen te doen. Van lichte tot zware oefeningen, voor iedere sporter is er wat wils. Zo zijn er dumbbells en kettlebells in veel soorten en maten. Met een ab wheel kun je de buikspieren trainen, maar de oefeningen kun je zo zwaar maken als je zelf wilt.

Waarom thuis fitness?

Met behulp van deze materialen kan iedereen zichzelf trainen. Er is geen duur sportschool abonnement nodig, je kunt trainen wanneer je maar wilt en voor het trainen van elke spiergroep zijn er verschillende attributen. Met klein fitness materialen kun je de stabiliteit en het evenwicht van het lichaam trainen. Ook zijn er materialen waarmee de snelheid, kracht of vorm van het lichaam verbeterd kan worden.

Een kleine greep uit het assortiment

Alle oefeningen die thuis op de grond gedaan worden, zijn comfortabeler uit te oefenen op een fitnessmat. Deze zorgt er wel voor dat er contact met de ondergrond is, maar geeft wel wat demping aan bijvoorbeeld de rug. Er zijn natuurlijk ook de bekende dumbells en kettlebells waar heel veel verschillende oefeningen voor het hele lichaam mee gedaan kunnen worden. En misschien wel de meeste bekende klein fitness materialen: het springtouw en de hoepel. Iedereen deed gebruikte deze attributen als kind al en het gebruik hiervan blijkt ook nog eens goed te zijn voor het lichaam. Je springt en draait het vet er letterlijk af.

Tips

Bij sommige producten wordt er een blad met voorbeeldoefeningen meegeleverd.

Met de meeste thuis fitness attributen kunnen veel verschillende oefeningen gedaan worden. Kijk voor nog veel meer verschillende oefeningen eens goed rond of vraag het aan andere sportvrienden. Leer van elkaar.

Toch nog vragen over thuis fitness? Stel ze gerust aan onze klantenservice.