Voetbal voor dames

Producten 1-24 van 915

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 915

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleding en accessoires

Als je bij een club speelt is de kans groot dat het wedstrijdtenue geregeld wordt door de voetbalclub zelf. Maar je kunt natuurlijk wel leuke voetbalkleding aanschaffen voor de training! Voor de koudere dagen kun je bijvoorbeeld voor een trainingspak kiezen, terwijl een korte short en een shirtje in de zomer vaak al voldoende zijn. Als het echt heel koud is, kun je ervoor kiezen om thermokleding onder je normale voetbaloutfit te dragen. Voetbalkleding wordt gemaakt van ademende en vocht afdrijvende materialen, zo houd je het lichaam droog en koel.

Ook accessoires spelen een grote rol bij een voetbalwedstrijd of -training. Met een paar scheenbeschermers kun je bijvoorbeeld blessures voorkomen aan de onderbenen en met een voetbaltas kun je gemakkelijk al je spullen meenemen naar de sportclub.

Schoenen

Voetbalschoenen zijn er in veel verschillende soorten, zo heb je bijvoorbeeld voetbalschoenen voor natuurgras, kunstgras en de zaal. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen voetbalschoenen met vaste noppen of met schroefdoppen en qua materiaal bestaat de keuze uit leer of kunstleer.

Keepers

Een keepster moet soms een flinke duik maken om de ballen uit het doel te houden, het is daarom verstandig om een echte keepersoutfit te dragen. De keepersbroek en het keepersshirt bieden bescherming op de cruciale punten, zoals de bijvoorbeeld de ellebogen en de heupen. Daarnaast is een paar keepershandschoenen ook geen overbodige luxe, deze zorgen voor extra veel grip.

Tip

Met een eigen bal, hesjes en twee doeltjes kun je ook op het trapveldje een partijtje voetballen met familie of vriendinnen!