Voetbalaccessoires

Ben je op zoek naar accessoires voor tijdens de voetbalwedstrijd, training of voorafgaand aan de wedstrijd? Van een ballenpomp tot aan sokophouders, je vindt het allemaal in het assortiment van Plutosport.

Lees meer...

Producten 1-24 van 117

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 117

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alles wat je nodig hebt

Er zijn veel accessoires die je helpen om ongestoord en gefocust te kunnen voetballen. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde bandjes (guard stay) die ervoor zorgen dat jouw sokken en scheenbeschermers op hun plaats blijven zitten. Je vind in het assortiment ook een groot aanbod aan voetbalbidons. Drinken is erg belangrijk tijdens het sporten en door een bidonrek te gebruiken kun je gemakkelijk bidons mee naar het veld nemen voor het hele team.

Een speciale koelbox om de cold/hot pack op temperatuur te houden mag niet ontbreken. Zo heb je altijd een ijszak bij de hand mocht er iemand geblesseerd raken. Deze packs kunnen ook verwarmd worden waardoor die het krijgen van spierpijn verminderd doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Door sportbandages kun je proberen een blessure te voorkomen. Om jezelf goed te beschermen tegen onnodige verwondingen zijn er de enkel protector en de knie protector, deze bieden een goede bescherming tijdens het voetballen.

De koude dagen

Als je op koudere dagen het voetbalveld op gaat, is het verstandig om handschoenen en een muts of beanie te dragen. Wanneer lichaamsdelen koud zijn doet het meer pijn als de bal er tegenaan komt. Er gaat veel warmte verloren via het hoofd en de handen en op deze manier kun je dat tegengaan.

De voetbal

Wat zeker niet mag ontbreken tijdens een potje voetbal is natuurlijk de voetbal zelf. Deze zijn er in verschillende maten en vormen. Zo is er ook een puntvormige trainingsbal die alle kanten opstuit om zo de reflexen te trainen. Om de bal op de goede hardheid te houden is een ballenpomp geen overbodige luxe. De ballen kunnen ook gemakkelijk worden meegenomen in een grote ballennet waar soms tot wel 15 ballen in kunnen worden opgeborgen.

Coach en scheidsrechters

Er is natuurlijk ook aan de coach en scheidsrechter gedacht. Naast dat er veel trainingsaccessoires zijn om een goede training te verzorgen, vind je accessoires om voor een goede wedstrijdvoorbereiding te kunnen zorgen. Pionnen, hesjes en tactiekborden zorgen ervoor dat het de trainer aan niets ontbreekt.

Zonder fluitje is het voor een scheidsrechter lastig om orde te houden. In de categorie scheidsrechter accessoires vind je naast fluitjes ook een schrijfboekje en een set met een rode- en gele kaart.

Tip

Om je uitrusting zo lang mogelijk mee te kunnen laten gaan is het verstandig om de spullen goed te onderhouden. Onderhoud is behoud. Hiervoor kunnen verschillende producten gebruikt worden. Zo is er bijvoorbeeld de handschoenenreiniger, voor het behoud van keepershandschoenen. Maar er is ook wax om de lederen voetbalschoenen te onderhouden.

Heb je nog vragen over onze accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.