Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Speedo

 Meer weten over Speedo

1-24 van 169

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 169

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Speedo

Al sinds 1928 maakt Speedo de prachtigste zwemkleding en de handigste zwemaccessoires. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben, maar hoe onderhoud je je zwemkleding?

Endurance +

Speedo heeft twee soorten zwemkleding in het assortiment, Endurance+ is daar één van. De Endurance+ badkleding is geproduceerd zonder gebruik van het materiaal lycra, hierdoor is alleen het uitspoelen van de kleding al voldoende om slijtage tegen te gaan.

Endurance 10

Het tweede soort zwemkleding van Speedo heet Endurance 10. De Endurance 10 badkleding is gemaakt van onder andere het materiaal lycra. Lycra is een zeer gevoelige stof, die snel kan slijten bij geen of onjuist onderhoud. Dit materiaal kan al snel worden aangetast door bijvoorbeeld transpiratievocht, chloor of shampoo. De Endurance 10 zwemkleding heeft dus wat extra onderhoud nodig t.o.v. de Endurance+ zwemkleding. Om snelle slijtage te voorkomen is het belangrijk om de zwemkleding direct na het zwemmen goed uit te spoelen en vervolgens in de wasmachine te wassen.

Tip

Voordat je de zwemkleding gaat wassen, is het verstandig om de instructies die op het waslabel staan goed door te lezen. Door het opvolgen van de instructies zul je langer plezier hebben van de zwemkleding!

Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.