Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Hardloopaccessoires

Om je hardloop outfit helemaal compleet te maken hebben wij allerlei accessoires die bijdragen aan het loopcomfort en het plezier in het hardlopen. Want daar gaat het toch uiteindelijk om. Ook kunnen de accessoires helpen jouw doel te bereiken. Lees meer...

1-24 van 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarvoor dienen de accessoires?

Accessoires zijn er om het de loper zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Ze zijn er om de lasten in elke weersomstandigheid te verminderen. Daarnaast zijn er accessoires die bijdragen aan een efficiënte training.

Een klein kijkje in het magazijn

Er zijn verschillende soorten accessoires, kijk daarvoor rustig rond in de webshop. Hier zullen wij een kleine opsomming geven van je allemaal in ons assortiment kunt vinden. Om op zonnige dagen comfortabel te kunnen lopen hebben wij hardloop zonnebrillen, hardloop petten en allerlei verschillende flessen die je mee kunt nemen tijdens het hardlopen. Op de koude dagen is het niet nodig om binnen te blijven, wij hebben ook de juiste kleding accessoires zoals mutsen en handschoenen zodat je ook in de winter comfortabel buiten kunt lopen.

Tip

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen trainen is het handig een hartslagmeter te gebruiken, hoe dit werkt lees je op de pagina Meetapparatuur.