Hardloopaccessoires

Hardlopen is leuk, maar met wat extra accessoires kun je het nog veel leuker maken! Er zijn zelfs accessoires die het hardlopen comfortabeler maken en de kans op blessures verkleinen. Lees meer...

Producten 1-24 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 110

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke hardloopaccessoires zijn er?

Telefoonhouders

We kunnen tegenwoordig bijna niet meer zonder ons telefoon en daarnaast is het ook handig om muziek te kunnen luisteren of je hardlooptraining bij te houden. Je wilt niet je smartphone in je hand houden tijdens het hardlopen en daarom zijn er speciale heup-en armbanden ontwikkeld zodat je jouw smartphone makkelijk mee kan nemen. 

Zonnebrillen, caps, mutsen en handschoenen speciaal voor het hardlopen

Het is belangrijk om er tijdens het hardlopen voor te zorgen dat je hoofd beschermd is. In de zomer kan dit met behulp van een cap en zonnebril. In de winter wil je zo min mogelijk warmte verliezen. Iedereen trekt dan dikke kleding aan maar het hoofd wordt vaak vergeten. Via het hoofd verliest het lichaam ongeveer 40% warmte, dit kan voorkomen worden door een muts te dragen. Ook koude handen zijn erg vervelend, trek daarom handschoenen aan. Kies voor speciale hardloophandschoenen die gemaakt zijn van ademend materiaal, maar toch de wind en kou tegenhouden.

Hoe neem je je drinken mee tijdens het hardlopen?

Drinken tijdens het sporten is erg belangrijk. Het meenemen van een bidon hindert je tijdens het lopen. Om dit irritatiepunt tegen te gaan zijn hier tegenwoordig meerdere oplossingen voor bedacht. Zo zijn er tassen die strak om het lichaam worden gedragen met behulp van verstelbare heup-, borst- en schouderbanden. Sommige van deze tassen zijn voorzien van een speciaal drinksysteem, waardoor je door middel van een slangetje vanuit de tas kunt drinken tijdens het lopen. Ook zijn er vele bidongordels, ook wel heuptassen, te verkrijgen waar een bidon en wat kleine spullen in kunnen worden meegenomen.

Toch nog vragen over onze hardloopaccessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Ondertussen op het blog:
- Hoe draag je een Buff?
- Hardlopen in de winter? Zo doe je dat!
- Hoe bereid je je voor op een marathon?