Hardloopaccessoires

Hardlopen is leuk, maar met wat extra accessoires kun je het nog veel leuker maken! Er zijn zelfs accessoires die het hardlopen comfortabeler maken en de kans op blessures verkleinen. Lees meer...

Producten 1-24 van 161

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 161

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke hardloop accessoires zijn er?

Armbanden voor je smartphone

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van apps om de resultaten van een hardlooptraining bij te kunnen houden of om muziek te luisteren. Deze apps staan op smartphones die onhandig zijn om in de hand mee te nemen. Er zijn speciale heup- en armbanden ontwikkeld om het meenemen van je smartphone gemakkelijk te maken. Op deze manier kun je je smartphone meenemen tijdens het hardlopen zonder dat je er last van hebt.

Drinken tijdens het hardlopen

Drinken tijdens het sporten is erg belangrijk. Het meenemen van een bidon hindert je tijdens het lopen. Om dit irritatiepunt tegen te gaan zijn hier tegenwoordig meerdere oplossingen voor bedacht. Zo zijn er tassen die strak om het lichaam worden gedragen met behulp van verstelbare heup-, borst- en schouderbanden. Sommige van deze tassen zijn voorzien van een speciaal drinksysteem, waardoor je door middel van een slangetje vanuit de tas kunt drinken tijdens het lopen. Ook zijn er vele heupbelts te verkrijgen waar een bidon en wat kleine spullen in kunnen worden meegenomen.

Zonnebrillen, caps, mutsen en handschoenen

Het is belangrijk om er tijdens het hardlopen voor te zorgen dat je hoofd bescherm is. In de zomer kan dit met behulp van een cap en een hardloopbril. In de winter wil je zo min mogelijk warmte verliezen. Iedereen trekt dan dikke kleding aan maar het hoofd wordt vaak vergeten. Via het hoofd verliest het lichaam ongeveer 40% warmte, dit kan voorkomen worden door een muts en nekwarmers te dragen. Ook koude handen zijn erg vervelend, trek daarom handschoenen aan. Kies voor speciale hardloophandschoenen die gemaakt zijn van ademend materiaal, maar toch de wind en kou tegen houden.

Blessures voorkomen is beter dan genezen

In ons assortiment vind je inlegzolen die extra demping bieden tijdens het hardlopen. De zooltjes passen in elke schoen en zorgen ervoor dat de gewrichten worden ontzien. Ook zijn er speciale zolen voor alleen onder de hiel, welke de kans op hielspoor verkleinen.

Vieze luchtjes, je ontkomt er bijna niet aan na het sporten. Er zijn sprays die deze luchtjes neutraliseren. De spray is overal voor te gebruiken, zoals voor petten, schoenen en tassen.

Kijk voor alle accessoires eens rustig rond in de webshop.

Toch nog vragen over onze accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.