Polo’s voor heren

De polo is ooit ontworpen als kledingstuk voor tennissers, maar tegenwoordig heeft iedere man er wel minstens één van in z’n kledingkast hangen. Er zijn inmiddels ook heel veel kledingmerken die polo’s in hun collectie hebben, dus er is genoeg keuze voor iedereen! Lees meer...

Producten 1-24 van 579

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 579

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Een polo heeft een kraagje met een knoopsluiting, je kunt dus zelf bepalen hoe strak je de polo dichtmaakt aan de bovenkant. Hoewel er ook polo’s bestaan met lange mouwen, komt de polo vaker voor met korte mouwen.

Modern

In de zomer zijn de polo’s niet meer uit het straatbeeld weg te denken, maar ook op feestjes kun je prima een polo dragen. Polo’s kun je namelijk casual dragen op een spijkerbroek met sneakers, maar ze kunnen ook heel netjes staan op een gekleurde pantalon met veterschoenen. De polo geeft al snel een iets nettere indruk dan wanneer je een t-shirt draagt.

Tip

Polo’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Heb je een polo gevonden die je erg lekker vindt zitten en graag draagt? Dan kun je hetzelfde model in een andere kleur kopen, zo kun je toch afwisselen.