Wintersport

De winter, het heeft altijd iets magisch. Mooie witte landschappen, bevroren slootjes en veel sportende mensen. De schaatsers, skiërs of snowboarders, gezellig met z’n allen de kou trotseren en daarna allemaal warm naar binnen voor een lekkere versnapering. Maar waarom is dat zo leuk? Lees meer...

Producten 1-24 van 1382

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1382

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wintersportvakantie

Voor veel mensen is er niets mooiers dan op de ski’s of een snowboard over de bergen te glijden. De prachtige natuur, frisse lucht en het gezellige sfeertje geven veel energie en zorgen voor een mooie ervaring die je echt eens meegemaakt moet hebben. Onderaan de pistes bevinden zich allerlei tentjes waar je de dag gezellig af kunt sluiten. In de Après-ski bars kun je onder het genot van een drankje genieten van veel gezelligheid en vrolijke muziek.

Wat heb je nodig voor wintersport?

Als je op wintersport gaat zijn er een aantal dingen die niet mogen ontbreken in je koffer. Zo heb je een paar goede sneeuwschoenen of snowboots nodig, zodat je buiten het skiën en snowboarden om normaal kunt lopen en niet uitglijdt in de sneeuw. Een muts, sjaal, handschoenen en skisokken houden de uiteinden van je lichaam warm, waardoor de rest ook makkelijker warm blijft. Een goede skijas en warme skibroek zijn hard nodig op de piste. Let erop dat deze van ademend materiaal zijn zodat transpiratievocht wordt afgevoerd tijdens het skiën of snowboarden. Deze moeten voorzien zijn van een sneeuwvanger en wind- en waterdicht zijn, zodat er geen sneeuw in je kleding kan komen.

Ten slotte zijn er nog de skihelm en de skibril. De skihelm beschermt het hoofd als je wordt geraakt of als je ten val komt. De skibril beschermt de ogen, wat erg belangrijk is op wintersport! De witte sneeuw weerkaatst de zon waardoor deze extra scherp is en sneeuwblindheid kan veroorzaken.

Tip

Per categorie vertellen wij je wat je kunt verwachten en waar je op moet letten bij het kiezen van de producten. Kijk bij de producten zelf voor een uitgebreide productomschrijving en ontdek alles over het desbetreffende product.

Ondertussen op het blog:
- Wintersport checklist
- Zó kleed je je op wintersport!
- Wintersport protectie
- Waarom speciale skisokken?