Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Fietsen

Fietsen Nederland is bij uitstek een fietsland. Er zijn meer fietsen dan inwoners. Fietsen kan je doen om zeer uiteenlopende redenen. Deze tweewieler brengt je naar de plaats van bestemming maar hij wordt ook veelal gebruikt door fietssporters. Fietsen kan het hele jaar door en daarnaast is fietsen ook nog eens gezond! Lees hier...

1-24 van 1114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 1114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pak de fiets

Nederland is een fietsland. Dat komt door het vlakke landschap en de relatief korte afstanden tussen steden en dorpen. Daarnaast heeft Nederland een goed aangelegd fietspad-netwerk. In ons land wordt er niet alleen recreatief gefietst, maar ook functioneel. Er wordt gefietst naar het werk, naar school, om boodschappen te doen of gewoon om lekker sportief bezig te zijn.

Fietsen is laagdrempelig om te doen en de kans op blessures is klein. Je kunt zelf bepalen op welk tempo je fietst en of je het alleen of in een groep doet.

Fietsen is gezond

Fietsen is gezond. Je bent lekker in de buitenlucht aan het bewegen. Fietsen kan gezondheidsklachten voorkomen en stress voorkomen. Regelmatig bewegen helpt je lichaam en geest even goed te ontspannen. Tijdens het fietsen komt er endorfine vrij. Endorfine zorgt voor een goed humeur. Nog een pluspunt om de fiets te pakken!

Complete fietsuitrusting

Op deze pagina staat alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig de fiets op te kunnen. Zo is er speciale fietskleding en zijn er speciale fietsschoenen. Daarnaast zijn er verschillende accessoires die voor bescherming zorgen of die je rit op de fiets aangenamer maken. Te denken valt aan een fietshelm, een fietsbril, reflectie, fietstassen en bidons.

Tip

We helpen je graag om de juiste outfit en accessoires te kiezen. Bij iedere categorie onder fietsen geven we informatie en tips. Daarnaast hebben alle producten een uitgebreide productomschrijving.

Veel fietsplezier!

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice.