Fitnesstassen

Een lange broek, douche spullen en een bidon. Een bezoekje aan de sportschool betekent dat je vaak ook veel spullen bij je hebt. Deze kun je allemaal opbergen in een fitnesstas. Fitnesstassen zijn er verschillende uitvoeringen. Wij leggen je graag uit welke soorten er zijn en waar je op moet letten. Lees meer...

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten

Er zijn verschillende soorten tassen. Zo zijn er de zogenoemde duffel tassen. Deze tassen zijn gemaakt van stof en kunnen volledig opgevouwen worden als er niets in zit. Duffels zijn vaak voorzien van leuke kleuren en prints.

Tassen die wat meer praktisch zijn ingericht zijn de echte sporttassen. Deze hebben meerdere vakken en veel zijn zelfs voorzien van een speciaal bodemvak waar je natte kleding en schoenen in kunt opbergen. In de zijvakken kun je accessoires meenemen zoals bidons, zweetbandjes etc. De meeste sporttassen zijn voorzien van zowel draagriemen als een afneembare schouderband, zodat je de tas gemakkelijk kunt tillen. Fitnesstassen zijn er ook in de vorm van schoudertassen en gymtasjes.

Let er bij het kiezen van een fitnesstas op hoeveel vakjes de tas heeft en hoeveel inhoud. Verschil zit hem vooral in het aantal opbergvakken en de inhoud van de tassen. Alle tassen bevatten schouderbanden of draagriemen, zodat je de tas comfortabel kunt dragen.

Materiaal

De meeste fitnesstassen zijn gemaakt van polyester. De stof polyester is licht, sterk en makkelijk schoon te maken. Sommige sporttassen hebben een extra stevige bodem. Daarnaast bevatten een aantal tassen mesh stukken wat voor ventilatie zorgt. Stop je vochtige kleding of schoenen in de tas, dan is deze ventilatie een aangenaam detail.

Tip

Haal je kleding en schoenen uit de tas zodra je thuis bent. Zo hebben nare geurtjes zo min mogelijk de kans om in de tas te trekken.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.