Regenlaarzen voor kinderen

Voor kinderen maakt het vaak niet uit of de zon schijnt of dat het verschrikkelijk hard regent... kinderen willen gewoon lekker buitenspelen, ongeacht het weer! Als het regent kun je bijvoorbeeld lekker in de plassen gaan stampen, maar het is dan natuurlijk wel belangrijk om je kind goed aan te kleden. Regenlaarzen mogen op zo’n regenachtige dag zeker niet ontbreken!

Lees meer...

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hippe regenlaarzen

De tijd dat regenlaarzen alleen de kleuren blauw, groen en grijs verkrijgbaar waren, ligt gelukkig al ver achter ons! Tegenwoordig zijn regenlaarzen voor kinderen namelijk verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, van blauw tot oranje en van geel tot paars. Hierdoor willen kinderen de regenlaarzen niet alleen dragen omdat ze hun voetjes drooghouden, maar ook omdat de regenlaarzen er zo leuk uitzien!

Comfortabele regenlaarzen

Veel regenlaarzen worden gemaakt van (natuurlijk) rubber, waardoor de regenlaarzen volledig waterdicht zijn. Daarnaast vallen de regenlaarzen ook heel soepel en hebben ze vaak een comfortabel voetbed, waardoor veel kinderen de regenlaarzen heerlijk vinden zitten! De kans is dan ook groot dat de regenlaarzen niet alleen gebruikt worden om in de plassen te stampen, maar de laarzen zijn ook uitermate geschikt om te dragen tijdens verstoppertje spelen, in bomen klimmen en in de zandbak spelen! Een ander groot voordeel van regenlaarzen is dat kinderen ze gemakkelijk zelf aan en uit kunnen trekken. Dit is natuurlijk niet alleen heel fijn voor het kind, maar ook ideaal voor papa en mama!

Tips

Regenlaarzen voor kinderen zijn vaak voorzien van een stevig profiel aan de onderkant van de zool, waardoor de regenlaarzen veel grip bieden! Zo kan je kind ongestoord rennen en springen door de plassen, zonder dat hij of zij uit zal glijden.

Er zijn speciale winter regenlaarzen verkrijgbaar die aan de bovenkant passend gemaakt kunnen worden om de kuiten. Op deze manier blijven de voeten niet alleen droog, maar ook warm!