Tussenjassen voor dames

In de lente of de herfst is het vaak te warm voor een winterjas, maar te koud voor een zomerjas. Een tussenjas is dan dé oplossing! Het is verstandig om van tevoren goed te bedenken waar jouw nieuwe tussenjas aan moet voldoen. Wil jij een waterdichte jas om de regen te kunnen trotseren of draag jij liever een luchtige jas van katoen? Lees de productomschrijving van de desbetreffende jas goed door om te ontdekken over welke eigenschappen de jas beschikt!

Lees meer...

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor- en najaarsjassen voor dames

Wat draag je als het te warm is voor een winterjas, maar te koud is om zonder jas naar buiten te gaan? Een tussenjas is de oplossing! Daarnaast kan de zon soms ineens plaatsmaken voor regen en kan het ’s avonds ook flink afkoelen, een tussenjas is dus zeker geen overbodige luxe!

Eigenschappen

Voor- en najaarsjassen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Zo heb je waterafstotende en winddichte modellen, deze zijn zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld dagelijks op de fiets naar hun werk gaan. Daarnaast zijn er ook katoenen jasjes, deze jasjes bieden voldoende warmte, maar zijn niet altijd waterafstotend of winddicht. Bedenk daarom van tevoren goed welke functies de tussenjas moet bezitten, zodat je geen spijt krijgt van je aankoop!

Details

Tussenjassen voor dames zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een leuke parka of juist een kort en luchtig jasje. Maar ook in de details zijn er verschillen te zien, bijvoorbeeld de sluiting van de jas. Sommige jassen hebben een ritssluiting en andere jassen hebben een knoopsluiting. Hetzelfde geldt voor de jaszakken, deze kunnen ook verschillende soorten sluitingen hebben. Ook beschikt niet iedere tussenjas over een capuchon. Kijk dus goed in de productomschrijving om te controleren welke details de desbetreffende jas wel of niet heeft.