Producten 1-24 van 352

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 352

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Craft

Het Zweedse merk Craft is gespecialiseerd in het ontwikkelen van sportkleding! Craft werk vooral volgens het drielagensysteem, dat ervoor zorgt dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft en transpiratievocht naar buiten afvoert.

Drielagensysteem

Sporten in een koude omgeving kan heel fijn zijn, maar soms heb je ook geen keuze! Tijdens het skiën of snowboarden móet het natuurlijk wel onder nul zijn. De eerste laag is de Craft thermokleding, de tweede laag is een Craft trui of een Craft skipully, de derde laag is een goede jas! Het idee achter dit systeem is dat je voorbereid bent op meerdere weersomstandigheden. Je zult het niet snel te koud krijgen, maar als je het te warm krijgt kun je gemakkelijk de tweede laag (de sweater of pully) uitdoen.

Verschillende sporten

Craft maakt niet alleen maar sportkleding voor wintersporters, maar er is bijvoorbeeld ook Craft fietskleding, Craft schaatskleding en Craft hardloopkleding! Maar ook de teamsporten kunnen een Craft tenue dragen, het Zweedse merk heeft namelijk een speciale teamwear collectie ontworpen. En of je nu in een roze tenue, een blauw tenue of een geel tenue wilt lopen, je vindt deze kleuren allemaal in de Craft teamwear collectie!

Ondertussen op het blog:
- Waarom Craft thermokleding zo populair is?