Ondergoed voor heren

Ondergoed, voor heren in de vorm van een boxershort of slip, draag je direct op de huid, belangrijk dus dat dit lekker zit! Het meeste ondergoed is gemaakt van het zachte materiaal katoen. Herenondergoed is meestal voorzien van een mooie, soms opvallende, band. Deze mag dan ook best een stukje boven de jeans of broek uitkomen!

Lees hier...

Producten 1-24 van 378

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 378

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ondergoed

Een boxershort of slip draag je de hele dag, het is dus heel belangrijk dat deze lekker zit! Ondergoed moet een hoog draagcomfort hebben en moet goed op zijn plek blijven zitten.

Tevens zorgt ondergoed voor extra steun en het het hygiënisch om ondergoed te dragen. Boxershorts en slips draag je strak om het lichaam. Ze zijn voorzien van een elastische band aan de bovenzijde. Een boxershort heeft (korte) pijpjes en een slip heeft helemaal geen pijpjes.

Materiaal

De meeste boxershorts zijn gemaakt van katoen, dit is een stevige stof die niet snel kapot gaat. Katoen is een zacht materiaal. Een combinatie van dit materiaal met elastaan zorgt voor veel bewegingsvrijheid.

Tip

Ondergoed is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren met stoere prints! De meeste boxershorts zijn voorzien van een brede heupband. Ook deze zijn er in verschillende kleuren. Deze kun je goed bij je kleding matchen aangezien deze band best een stukje boven je jeans uit mag komen!