Bergstein

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bergstein

Bergstein is hét merk op het gebied van regenlaarzen! De vrolijke Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar in veel lieve en stoere kleuren, voor ieder kind is er dus wel een leuk paar regenlaarsjes te vinden.

Bergstein regenlaarzen

In Nederland mag een goed paar regenlaarzen natuurlijk niet ontbreken! Hoewel volwassenen er vaak niet aan moeten denken, vinden kinderen het vaak heerlijk om lekker in de plassen te spelen. Met de Bergstein regenlaarzen wordt buitenspelen in de regen pas echt een feestje!

De Bergstein regenlaarzen zijn gemaakt van soepel natuurrubber, hierdoor houden ze de voetjes droog en gaan de laarsjes lang mee! Aan de binnenkant zijn de laarzen met katoen gevoerd, waardoor ze comfortabel zitten en kinderen er vaak wel een hele dag op kunnen lopen. De zool van de regenlaarzen is voorzien van een goed profiel, waardoor ze ook nog eens voldoende grip bieden en de kinderen niet snel zullen uitglijden.

Bergstein winterlaarzen

In de winter kan de temperatuur soms flink dalen. Sommige kinderen hebben een hekel aan koude voetjes en gaan daarom niet naar buiten, de Bergstein winterlaarzen kunnen dan een oplossing bieden! Net als de regenlaarsjes zijn de winterlaarzen gemaakt van soepel natuurrubber, echter is de voering van de winterlaarzen gemaakt van warm, synthetisch materiaal. Aan de bovenzijde van de winterlaarzen zit een koordje, hiermee kun je de winterlaars goed om de kuit laten sluiten en maakt de kou geen schijn van kans!