Bergstein

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bergstein laarzen

Maak kennis met Bergstein: hét merk op het gebied van regenlaarzen! De vrolijke Bergstein laarzen zijn verkrijgbaar in veel lieve en stoere kleuren, voor ieder kind is er dus wel een leuk paar regenlaarsjes te vinden. In een land als Nederland mag een goed paar regenlaarzen ook niet ontbreken. Hoewel volwassenen er vaak niet aan moeten denken, vinden kinderen het vaak heerlijk om lekker in de plassen te spelen. Met de Bergstein regenlaarzen wordt buitenspelen in de regen pas echt een feestje! De Bergstein laarzen zijn gemaakt van soepel natuurrubber, hierdoor houden ze de voetjes droog en gaan de laarsjes lang mee! Aan de binnenkant zijn de laarzen met katoen gevoerd, waardoor ze comfortabel zitten en kinderen er vaak wel een hele dag op kunnen lopen. De zool van de Bergstein regenlaarzen is voorzien van een goed profiel, waardoor ze ook nog eens voldoende grip bieden en de kinderen niet snel zullen uitglijden.

Ken je de Bergstein winterlaarzen ook al?

Naast de Bergstein regenlaarzen heeft het merk ook voor de winter dé oplossing. Aangezien de temperatuur in de winter flink kan dalen, krijg je sneller koude voeten, de Bergstein winterlaarzen bieden daarvoor de oplossing! Net als de Bergstein regenlaarzen zijn de winterlaarzen gemaakt van soepel natuurrubber, echter is de voering van de winterlaarzen gemaakt van warm, synthetisch materiaal. Aan de bovenzijde van de winterlaarzen zit een koordje, hiermee kun je de Bergstein winterlaars goed om de kuit laten sluiten en maakt de kou geen schijn van kans!

Hoe vallen Bergstein laarzen?

De Bergstein regenlaarzen vallen goed op maat en hebben een goede pasvorm waardoor het voor ieder kind geschikt is. Bij de winterlaarzen van Bergstein wordt wel aangeraden een maat groter te bestellen, dit komt met name doordat de laarzen gevoerd zijn.