ALLE VOORDELEN VOOR SCHOLEN OP EEN RIJ!

Eenheid en gelijkheid op scholen zijn enorm belangrijk en het dragen van dezelfde kleding helpt daar aan mee! Met ons brede en toegankelijke assortiment hebben wij alles  in huis om scholen te voorzien van de juiste kleding. Eenmalige (grote) bestellingen, kledingpakketten of zelfs een eigen schoolwebshop. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Één vast contactpersoon

Blijvende beschikbaarheid

Eenheid creëren

Breed assortiment

BASIS
ONDERWIJS

Tijdens schooluitjes of bijvoorbeeld het schoolkamp van groep 8 is het belangrijk dat de groep compleet blijft. Ook bij sportevenementen zoals de jaarlijkse koningsspelen of een scholentoernooi wil je als eenheid het veld op komen. Trek iedereen hetzelfde shirt aan en dat probleem is opgelost! Binnen ons assortiment vind je meerdere opvallende en onopvallende kleuren shirts en hesjes die in grote aantallen leverbaar zijn en die we, wanneer gewenst, in huis kunnen voorzien van het logo van de school!

VOORTGEZET
ONDERWIJS

Iedereen is gelijk! Dat is hoe het moet zijn. Om te zorgen dat leerlingen zich kunnen focussen op de lessen in plaats van hoe ze er uit zien, kiezen steeds meer scholen voor kledingvoorschriften tijdens de sportlessen. Leerlingen moeten dan wel gemakkelijk aan de juiste kleding kunnen komen en daar hebben wij de perfecte oplossing voor: een speciale omgeving met precies dié kleding die de leerlingen nodig hebben. In deze omgeving kunnen leerlingen zelf de kleding bestellen die door de school aan deze omgeving is toegevoegd, indien gewenst inclusief het logo van de school.

SPORT
OPLEIDING

Een mooie combinatie, leren én sport! Dit houdt wel in dat elke leerling sportkleding nodig heeft voor verschillende omstandigheden, dat deze sportkleding veelvuldig gedragen wordt en dus regelmatig aan vernieuwing toe is. Dit moet natuurlijk goed geregeld zijn. Wij kunnen helpen! Binnen onze collecties zijn alle benodigde artikelgroepen aanwezig en wij kunnen deze intern van jullie logo voorzien. Via een optionele persoonlijke opleidingsshop kunnen leerlingen de artikelen zelf bestellen.

Een greep uit onze merken

MATERIALEN

Van basisonderwijs tot sportopleidingen, elke school heeft materialen nodig om de sportieve lessen vorm te kunnen geven. Hesjes om teams te kunnen maken, ballen voor alle verschillende sporten, loopladders of padel-/tennisrackets. Ook in deze artikelgroepen kunnen wij voorzien.

Toegankelijke collecties
Breed assortiment

INHOUSE
BEDRUKKING

We kunnen alles direct uit onze voorraad pakken en hebben ook nog eens een eigen bedrukkingsservice in huis, korte lijntjes dus! We hebben daardoor alles in eigen hand: we zorgen zelf dat de artikelen strak en met de juiste kwaliteit bedrukt worden, kunnen snel schakelen en zorgen dat de artikelen snel geleverd kunnen worden!

Snelle levering
Kwalitatieve bedrukking

HOE GAAN WE
TE WERK

Zodra de wensen duidelijk zijn gaan we samen kijken naar de meest efficiënte en passende optie. Hierbij zijn er drie mogelijkheden: 1. Een eenmalige grote bestelling waarbij wij je van A tot Z gaan helpen. 2. Een bestelling waarbij af en toe nabestellingen plaats gaan vinden. Hierbij kijken we samen naar collecties die langer in het assortiment blijven en maken we vaste prijsafspraken zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 3. Een speciale omgeving waarin leerlingen zelf kleding kunnen bestellen. Hier vinden zij de speciaal samengestelde (langdurige) collectie die bedrukt en wel bij de leerlingen thuis geleverd worden. En heeft de school hier dus geen omkijken meer naar!

VEELGESTELDE
VRAGEN

Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

Dit is per merk en productgroep verschillend. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via [email protected] en wij denken met je mee.

Zodra de digitale drukproef is goedgekeurd is de gemiddelde levertijd maximaal 12 werkdagen. Bestellingen uit gepersonaliseerde (school)shops worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Spoed? vraag naar de mogelijkheden via [email protected].

SPORT IN
ANDER VERBAND

Ben je onderdeel van een bedrijventeam, verantwoordelijk voor een evenement of wil je een vereniging aankleden? 

Kijk hier voor meer info

CONTACT
ONS

[email protected]