Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kinder jassen

Kinderen spelen graag buiten. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook als het regent, stormt of sneeuwt. Belangrijk dus om voor de verschillende weertypen een jas in huis te hebben. Maar welke jassen zijn er en waar moet je op letten? Lees meer...

1-24 van 197

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 197

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Winterjassen

In de winter wil jij natuurlijk dat jouw kind er cool bij loopt. Aangezien het weer in Nederland behoorlijk onvoorspelbaar en wisselvallig is, kun je het beste kiezen voor een wind- en waterdichte jas. De waterdichtheid van een jas wordt uitgedrukt in waterkolom. ‘Waterkolom’ wordt uitgedrukt in het aantal millimeter. Dit is wat dat inhoudt:


Heeft jouw kind het snel warm of is hij zij constant aan het rennen, fietsen en bewegen? Let er dan op dat de jas ademende eigenschappen heeft. Deze jas voert warmte af naar buiten, zodat een jas niet als ‘heet’ wordt ervaren.

Voor- en najaarsjassen

In de tussenseizoenen is een winterjas vaak te warm, maar is het nog te koud om jouw kind zonder jas naar buiten te laten gaan. Een tussenjas is dan de oplossing! Tussenjassen houden kou, wind en regen tegen, maar zijn niet perse heel warm van zichzelf.

Veel tussenjassen zijn voorzien van een capuchon, maar helemaal waterdicht zijn ze meestal niet. In de productomschrijving is terug te vinden in hoeverre de jas waterdicht is.

Softshells

Ook een softshell kan gebruikt worden als tussenjas. De softshell is ademend, winddicht en waterafstotend en daardoor geschikt voor veel weertypes.

Doordat er ook elastaan verwerkt is in softshells zijn deze zeer flexibel wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. De binnenkant van de jas is vaak gevoerd met fleece materiaal, hierdoor kun je de jas ook prima dragen op de koudere herfstdagen.