Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Dames Wintersport

Dames Wintersport Het is weer bijna tijd om de ski's of je snowboard onder te binden. Eerst zorgen dat alles in je koffer terecht komt. Warme kleding, handschoenen een muts.. en dan ben je er nog niet eens! Op vakantie met je vriend, man, vriendinnen of gezin? Hier vind je alles wat je nodig hebt voor op wintersport! Lees hier...

1-24 van 920

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 920

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kleding

Aangezien je op wintersport te maken kunt krijgen met allerlei weersomstandigheden, zelfs met grote verschillen op één dag, is het belangrijk je ‘tactisch’ te kleden. Dit kun je doen aan de hand van het 3-lagensysteem. Dit systeem is zo opgebouwd dat je, waar nodig, een laag weg kan laten of toe kan voegen. In de basis bestaat de eerste laag uit thermokleding, de tweede laag uit een skipulli of fleece en de derde laag (onderlichaam tweede laag) bestaat uit een skijas en skibroek. Kleed je op deze manier en je weet zeker dat je overal op voorbereid bent!

Helmen en goggles

Je zult opvallen als je er geen draagt, want bijna iedereen op de piste heeft wel een helm op. De helm beschermt je hoofd bij valpartijen en botsingen, maar zorgt er ook voor dat je oren niet afkoelen. Er bestaan helmen met een vizier, het voordeel hiervan is dat je niet nog apart een skibril aan hoeft te schaffen. Heeft jouw helm geen vast vizier? Draag dan een losse skibril. Een skibril verbetert het zicht op de piste en beschermt jouw ogen tegen de sterkte UV-straling, die door de hoogte en witte sneeuw extra wordt versterkt. Daarnaast voorkomt een skibril dat kou bij jouw ogen kan komen.

Snowboots

Door specials schoenen te dragen in de sneeuw heb je veel grip en blijven je tenen warm. Snowboots hebben een extra grof profiel waardoor je niet uitglijdt. Daarnaast zijn ze wind en waterdicht waardoor kou geen kans krijgt. Snowboots zijn ideaal om te dragen vanaf jouw hotel/appartement richting de skipiste en terug. Daarnaast komen deze erg goed van pas als je na een dag op de piste tóch nog even bij de après ski wil gaan kijken!

Toevoegingen op de ski outfit

Als je het eenmaal koud hebt, is het lastig om snel weer op te warmen. Draag daarom handschoenen, een sjaal en een muts zodat kou bij jou uberhaupt geen kans krijgt!