Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires zijn accessoires die jouw rit op de fiets comfortabeler maken. Een aantal van deze accessoires dienen ter bescherming. Neem daarom een kijkje bij onze fietsaccessoires en zorg dat je beschermd en met plezier de fiets opstapt! Lees hier...

1-24 van 186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 186

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarvoor dienen de accessoires?

Er zijn accessoires die bijdragen aan de veiligheid als je aan het fietsen bent. Daarnaast zijn er accessoires die je rit op de fiets comfortabeler maken. Ook zijn er accessoires die ervoor zorgen dat je meer spullen mee kan nemen op de fiets. Met welk doel je ook gaat fietsen, fietsaccessoires zorgen voor een comfortabele, veilige fietsrit.

Een kijkje ins ons magazijn

Een fietshelm beschermt het hoofd mocht je ten val komen en handschoenen voorkomen dat kou en opspringende steentjes of takjes tegen de handen komen. Een fietsbril beschermt de ogen tegen het felle zonlicht en voorkomt traanogen door de wind. Tijdens het fietsen is het van belang dat je genoeg drinkt en daarom vind je ook veel bidons in het assortiment. Door middel van rugtassen en fietskratten kun je meer bagage meenemen. Ten slotte vind je ook nog veel reflectiemateriaal tussen de artikelen. Zorg dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers door het dragen van deze reflecterende en lichtgevende accessoires.

Tip

Bij iedere categorie accessoire staat uitgebreid informatie over de verschillende accessoires en hun functies. Daarnaast heeft elk artikel een productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!