Fietsaccessoires

Producten 1-24 van 139

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 139

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarvoor dienen de accessoires?

Er zijn accessoires die bijdragen aan de veiligheid als je aan het fietsen bent. Daarnaast zijn er accessoires die je rit op de fiets comfortabeler maken. Ook zijn er accessoires die ervoor zorgen dat je meer spullen mee kan nemen op de fiets. Met welk doel je ook gaat fietsen, fietsaccessoires zorgen voor een comfortabele, veilige fietsrit.

Een kijkje ins ons magazijn

Een fietshelm beschermt het hoofd mocht je ten val komen en fietshandschoenen voorkomen dat kou en opspringende steentjes of takjes tegen de handen komen. Een fietsbril beschermt de ogen tegen het felle zonlicht en voorkomt traanogen door de wind. Door middel van fietstassen kun je meer bagage meenemen. Ten slotte vind je ook nog veel reflectiemateriaal. Zorg dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers door het dragen van deze reflecterende en lichtgevende accessoires.

Tip

Bij iedere categorie accessoire staat uitgebreid informatie over de verschillende accessoires en hun functies. Daarnaast heeft elk artikel een productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!

Welke fietsaccessoires zijn er allemaal?

Fietsaccessoires zijn accessoires die jouw rit op de fiets comfortabeler maken. Een aantal van deze accessoires dienen ter bescherming zoals de fietshelm, fietsbril, fietshandschoenen en arm- en beenbeschermers. Ook zijn er fietsaccessoires die ervoor zorgen dat je comfortabeler op de fiets zit zoals de fietsoverschoenen, telefoonaccessoires waardoor je gemakkelijk kunt navigeren en een fietsbidon zodat je nooit zonder water komt te zitten. Wat je doel met het fietsen ook is, fietsaccessoires zorgen voor een comfortabele, veilige fietsrit.

Fietsbescherming mag niet ontbreken als fietsaccessoires

Ga veilig op pad met de juiste fietsbescherming! Een fietshelm beschermt het hoofd mocht je ten val komen en fietshandschoenen voorkomen dat kou en opspringende steentjes of takjes tegen de handen komen. Daarnaast beschermt het ook je handen bij een val én zorgt het ervoor dat je goed het stuur kan blijven vasthouden zonder dat je ervan afglijdt door het transpireren. Een fietsbril beschermt de ogen tegen het felle zonlicht en voorkomt traanogen door de wind en daarnaast krijgen vliegjes niet de kans om in jouw ogen te vliegen.

Een nieuwe fietsroute ontdekt? Denk aan telefoonaccessoires voor op de fiets

Luister je graag muziek tijdens het fietsen? Of wil je gemakkelijk je route af kunnen lezen vanaf je telefoon? Dan is het handig om je telefoon bij de hand te hebben, een telefoonhouder voor op de fiets biedt hiervoor een veilige oplossing! Deze telefoonaccessoire kun je aan het stuur bevestigen en hier kun je zeer eenvoudig je telefoon in vastklikken. Als je een sportapp geïnstalleerd hebt kun je natuurlijk ook tijdens het fietsen jouw prestaties in de gaten houden, zo wordt een fietscomputer overbodig.

Hoe neem je je drinken mee tijdens het fietsen?

Als je gaat fietsen verlies je vocht. Zeker tijdens een intensieve fietsrit kan het vochtverlies flink toenemen. Door regelmatig te drinken hou je je vochtbalans op het juiste niveau, presteer je beter op de fiets en is de kans op kramp kleiner. Neem daarom altijd een fietsbidon mee als je gaat fietsen.

Tip

Bij iedere categorie accessoire staat uitgebreid informatie over de verschillende accessoires en hun functies. Daarnaast heeft elk artikel een productomschrijving. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!