Tassen voor kinderen

Je hebt bijna altijd wel een tas nodig, dit kan een rugzak zijn voor naar school, maar bijvoorbeeld ook een grote tas of koffer voor als je op vakantie gaat. Een tas moet stevig en sterk zijn, daarnaast moet ‘ie er natuurlijk ook leuk uit zien.

Lees meer...

Producten 1-24 van 119

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 119

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rugtassen en schoudertassen

Als je naar school gaat neem je een lunchpakketje en je etui mee, als je naar de sportclub gaat heb je je sportspullen nodig en tijdens een dagje uit wil je ook wat te eten en te drinken bij je hebben.

Rugtassen en schoudertassen hebben vaak meerdere afsluitbare opbergvakken, waardoor je al je spullen veilig en overzichtelijk mee kunt nemen. Ook je sleutel en andere kleine spulletjes kun je gewoon meenemen, de meeste tassen hebben namelijk ook kleine afsluitbare opbergvakjes.

Een tas moet veel spullen kunnen dragen en moet daarom dus zeer sterk zijn! Je wilt natuurlijk niet dat de schouderbanden eraf vallen of dat je boeken door de onderkant van de tas heen vallen! De meeste rug- en schoudertassen zijn gemaakt van polyester, een zeer stevige stof.

Reistassen

Als je gaat logeren of een weekendje weg gaat heb je natuurlijk een grote reistas nodig, maar als je op vakantie gaat heb je misschien zelfs wel een koffer nodig!

In de categorie ‘Reistassen’ vind je ook verschillende reisaccessoires, zoals nektasjes om je meest waardevolle spullen in te bewaren en slotjes om je koffer of reistas op slot te doen.

Tip

Wil je heel veel spullen meenemen op vakantie? Kies dan voor een koffer met wieltjes, dan hoef je ‘m in ieder geval niet te dragen!