Producten 1-24 van 121

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 121

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tenson

Tenson is een Zweeds merk dat al bestaat sinds 1951, in die tussentijd hebben ze natuurlijk heel veel ervaring opgedaan! Tenson richt zich vooral op mensen die graag buiten zijn. Of je nu gaat skiën, wandelen of lekker een stukje gaat varen, Tenson heeft de juiste kleding en accessoires voor jouw activiteit!

Outdoor

De collectie van Tenson is zeer uitgebreid! Naast de bekende Tenson jassen zijn er ook Tenson schoenen, Tenson skibroeken en nog heel veel andere kleding en accessoires! Tenson maakt kleding, schoenen en accessoires waarmee je onbezorgd kunt genieten van het buitenleven! Tenson zorgt ervoor dat de kleding over de juiste eigenschappen beschikt om bijvoorbeeld de regen te trotseren of om warm te blijven in de sneeuw! Tenson is steeds op zoek naar de perfecte combinatie tussen sportief en casual, waardoor de kleding een modieuze uitstraling heeft!

Eigenschappen

Tenson handelt vanuit het motto “er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding”. Tenson biedt jou de mogelijkheid om jouw outdoor activiteiten zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen! Door hun jarenlange ervaring is Tenson in staat om haar producten alsmaar beter te maken, er wordt dan ook veel aandacht besteed aan innovatie. Alle Tenson jassen zijn waterdicht, winddicht én ademend, een fijne combinatie die in alle seizoenen goed van pas komt!