Shorts voor heren

Op de mooie zomerdagen blijf je natuurlijk niet in een lange broek lopen, dan wil je iets luchtigs aan! Shorts bieden de uitkomst wanneer de temperatuur stijgt. Ze zijn in zoveel maten en kleuren verkrijgbaar, dat er altijd wel een leuke voor jou tussen zit!

Lees meer...

Producten 1-24 van 235

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 235

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoe draag je de shorts?

Momenteel is het helemaal hip om een shorts te dragen die boven je knieën uitkomt of, als je het leuk vindt, mag de shorts zelfs nog een stukje korter. Een shorts is makkelijk te combineren met een leuk shirt of een mooi overhemd en je kunt jouw outfit helemaal afmaken met een paar slippers of sneakers eronder. En vergeet natuurlijk je zonnebril of cap niet!

Wat is jouw stijl?

Voor iedere stijl is er wel een leuke shorts te vinden, ga je voor de casual look met een spijkerstof shorts, ga je voor een stoere look met shorts met zakken aan de zijkant of ga je toch voor de chique look met een gekleurde shorts? Ga je liever wat sportiever over straat? Zelfs dan kun je een geschikte shorts vinden, er zijn namelijk ook heel veel leuke joggingshorts verkrijgbaar.